INCEST: "Pusti sine da ti ga mama..." – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

INCEST: “Pusti sine da ti ga mama…”

Pokrio sam je dekom i ostavio da spava. Istuširao sam se i otišao u svoju sobu. Neka vrsta šoka od viđenog nije me popuštala. Ležao sam u krevetu i razmišljao u maminoj obrijanoj pički. Kurac mi se digao i došao sam u iskušenje da ga izdrkam ali ipak sam odustao. Probudio sam se vrlo rano i odmah pomislio na mamu. Ustao sam i ušao u dnevni boravaka ali nje tamo nije bilo. Kuća nije bila velika pa sam vrlo brzo zaključio da je nema. Sad sam se zabrinuo. Onako bunovan i u gaćicama izašao sam van na verandu. Mama je stajala uz ogradu. Bila je odjevena u jednu moju majicu a na nogama je imala crvene samostojeće čarape. Smiješila se nevino kao da je sve ovo što se događa posve normalna stvar. Stajao sam na vratima i netremice je promatrao bez da sam smogao pronaći adekvatne riječi.

-Sviđaju li ti se moje čarape?- Upitala je. Nisam znao što reći… No ona je nastavila.

–Znaš, prije mjesec dana kada sam sa svojim penzionerkama bila u Budimpešti prvi puta u životu bila sam u seksi shopuN nakupovale smo raznog seksi rublja, čarapa ali i štošta drugoga.

– Došlo mi je da je pitam;-mama jesi li ti normalna?

– ali i dalje sam šutio. Napokon je ušla u kuću. Zamolio sam je da se odjene i da takva ne hoda po vani. Bila je posve trijezna i samo se smješkala. Doručkovali smo u tišini. Istuširao sam se i zamolio je da sa mnom ode do obližnjeg kafića u kojeg su najčešće svraćali planinari. Nismo mnogo pričali. Sada pristojno odjevena držala me ispod ruke dok smo se penajli prema kafiću. Uz kafić se nalazi mala trgovina gdje smo kupili nešto namirnica. Vratili smo se i mama je spremila ručak.

Bio sam spreman s njom ozbiljno o svemu porazgovarati. No ona je nakon ručka rekla kako se želi odmoriti a navečer bi mogli do restorana na večeru. Pristao sam. Mama se povukla u svoju sobu mi ostavila me za stolom. Legao sam na kauč a iz misli nikako nisam mogao izbiti njenu obrijanu picu i htio-ne htio morao sam priznati da me taj prizor uzbudio. Ni sam ne zna kako i kada sam zaspao. Probudila me mama lijepo sređena i odjevena u crvenu elegantnu haljinu. Pitala me hoćemo li ići na večeru ili ne. Ustao sam rekavši kako idemo.

–Ružna sam, stara i debela, jelda?- Rekla je dok sam preodijevao košulju. Opet me iznenadila i pogledao sam je odmjerivši je od glave do pete.

–Mama… Ti izgledaš jako dobro i vjeruj mi da si za svoje godine jako seksipilna žena.- Znao sam da ju još pomalo boli moja opaska o onom konobaru.

–Evo da neka tako zgodna žena bude tu sa mnom i da mi nije mama…

Zastao sam shvativši da pričam pomalo rastrojeno i ne kontrolirano. Nasmiješila se zadovoljno i prišla mi uhvativši me ispod ruke.

-Znači sviđam ti se?- Rekla je s osmijehom na licu.

–Naravno da mi se sviđaš i da mi nisi mama…

Opet sam zastao u pola rečenice.

Zadovoljno se smiješila i napokon smo krenuli. Šutke smo se vozili kada me u jednom trenutku opet uspjela iznenaditi.-Reci, što bi bilo da ti ja nisam mama?- Pravio sam se malo blesav pa sam naivno pitao o čemu priča.

Podsjetila me na moje riječi u kući i ponovila pitanje. Sada sam i ja prihvatio igru pa sam joj odgovorio da je bolje da ne zna što bi bilo u spomenutom slučaju. Popili smo aperitiv, večerali pa potom i zaplesali. Ispili smo butelju vina pa još malo plesali i opet malo pili. Kako je vrijeme prolazilo sve više sam se bavio mišlju kako bi je opet želio vidjeti golu. Napokon smo krenuli prema kući… I evo sad nastavljam tamo gdje se strasno ljubimo. Mama je spretno raskopčala moje hlače i izvukla mi kurac. Bio sam napaljen i sad mi se više jebalo za to što mi jo to mama. Drkala mi je kurčinu ali kada je glavu spustila prema njemu ipak sam se trgnuo… Osjetila je taj moj trzaj i grč… Za trenutak je podigla glavu prema gore i rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Leave a Reply

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt