ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI

Jebao sam je dosta dugo, divlje, životinjski, iz sve snage, kako samo iz kučećeg polozaja može. – Kako ti je veliko ovo dupe, pizda ti materina – Jeste, veliko je – Koliko li si kurčeva primila ovako, droljetino smrdljiva – Nego sta sam, nego drolja, aaah, aaah, svršiću, svršiću,…

Počeo sam da je udaram po dupetu, sve jače i jače. Posle desetak krvničkih udarača, dupe joj je bilo crveno k`o đavo. Počela je da svršava u talasima. – A, to te pali, je li kurvetino? – Aaaaah, aaaaah, aaaaah, ooooo, daaa – Molim? – Daaa – A, volis da te boli, a? – Obožavam – E pa, tek će da te boli.

Video sam pored kreveta polomljenu antenu od tranzistora. Nisam razmišljao ni trenutak. Dohvatio sam je i zamahnuo. Fiiiijuuu – sljas. Fiiiijuuu – sljaš.

Sad sam već bio izvadio kurac iz raspomamljene pičke. Na dupetu se pojavljuju tragovi krvi. Počela je da plače. – Šta je, šta si zastao? Udri, bre, to ogromno dupe!!! – urlikala je. Zveknuo sam je još dva puta. Na svakom guzu su se ocrtavala po dva tanka krvava traga.

Vratio sam kurac u pizdurinu, i nabado je još nekih minut i po. Nisam više mogao da izdržim. Izvadio sam ga, i počeo da drkam. – čekaj, ja cu da ti izdrkam. – Okrenula se ka meni, takođe cetveronoske, i izdrkala mi kurčinu koja je pretila da eksplodira. Po faci joj se izlilo, činilo mi se tada, litra sperme. Nije postojao ni jedan milimetar na njenom licu, koji nije bio prekriven spermom, koja se pomešala sa njenim suzama.

Seo sam na pod i zapalio cigaru. Ona se strovalila na krevet i zamolila me da zapalim i njoj jednu. – Zar nećeš da ideš da se umiješ? – pitao sam je – Neću, volim kad mi sperma stoji na faci – rekla je i povukla dubok dim. Od tih reči, kurac mi se opet udrveni – Opaa, vidi, vidi. Kad pre? – rekla je, gledajući u kurčinu – Koja si ti droljica, jebote… – Naravno. Hoćeš opet da jebeš droljicu? Bacio sam cigaru u pepeljaru, i popeo se na krevet. Raskrečio sam joj noge, i uvalio kurčinu, ovoga puta spreda. Kidao sam je tako, bogami dobrih pola sata u istom ritmu. Ona je svršila, čini mi se, nekoliko puta. – Jebi, jebi, jebi – stenjala je.

Kad sam osetio da se približavam kraju, pitao sam je: – Kobilo, ‘oćes opet na facu? – Naravno, kuronjo Istres`o sam, ovoga puta, dosta manje sperme, ali opet u solidnoj kolićini. Ona prva tura, već joj se bila skorila na licu. Sad, već, poprilicno izmoren, seo sam na fotelju preko puta kreveta i zapalio novu cigaru. Tek tada sam se setio da Katarine nema već sat i kusur vremena. Šta li je sa njom, pomislio sam. Cigare smo ćutke popušili.

Ona je otišla onako gola i iscepana do kuhinje, koja je bila komplet u staklu, tako da su je komšije vrlo lako mogle videti, budući da je to bila prizemna kuća. Popila je čau vode, i vratila se u sobu. Sela je na naslon moje fotelje i zagrlivši me rekla: – A šta misliš, gde ti je sad devojka? – Nemam pojma – rekao sam, i sam se pitajući isto – Mozda i ona negde prima neku kurčinu kao i ja ovde. – ćutao sam.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2021/09/05/14241/

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt