ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI

U početku nije reagovala, da bi, taman kad sam pomislio da je 90% posla gotovo, odjednom ustala, delujući ljuta… – Dosta ti je za danas. Uzela je cigare sa stola, i sela na fotelju. Oblio me hladan znoj, gledao sam je netremice, čekajuci da li će nešto da kaže. Narednih pet minuta, oboje smo ćutali k`o zaliveni. Ona je buljila u TV, a ja u nju. OK, pomislio sam, ne želi da se jebe sa mnom, ali se nije naljutila, bar neću najebati, sada cu otici u WC da izdrkam kurac koji je naglo splasao, i ostao onako vlažan.

Kada je popušila cigaretu, oštro me je pogledala, ustala i otišla u WC. – ‘Oćeš li dugo biti unutra, treba mi WC? – Što, jel’ hoćeš da ga izdrkaš? – Kad me nije tad strefio šlog, neće nikad -Ej, nisam ti pokazala šta mi je tvoj drug kupio za rođendan -Nisi – Pa i nije baš za pokazivanje, ali daću ti samo da priviriš. Izašla je iz WC, stala ispred mene gledavši me pravo u oči. Počela je da otkopčava dugmad na šortsu – Šta radiš to? – Pa da ti pokažem poklon.

– Ispod sortsa, koga nije skinula, već samo otkopčala šlic, sevnule su bele čipkane gaćice – Jel ti se sviđaju? – Pa, dobre su… – A, nisi sve video. Povukla je sorts nakratko dole. Gaćice su imale zlatan vez na mestu gde je joj je ribica. A na vezu izvezena sama pička, sa klitorisom i svim. Brzo je obukla šorts – Eto ti, sad možeš da ideš da izdrkaš. Ušao sam u WC sa namerom da je poslušam, al` sam se brzo predomislio.

Probudila je neku životinjsku strast u meni. Vratio sam se u dnevnu sobu. Ležala je na krevetu, na stomaku. – Izvini, jel’ mogu još jednom da pogledam te gaćice? – Što, nisi dovoljno zapamtio da mozeš da izdrkaš? – Aha, samo sad hoću da vidim zadnju stranu – E, pa ne može. Dosta ti je bilo za danas! – E, pa moći će…

Skočio sam na nju, zgrabio sorts i povukao na dole. Pokidao sam joj sve dugmiće. – Nemoj, bre, koji ti je kurac – Sad ces da vidiš koji mi je kurac. – Svukao sam joj sorts, počela je kao nešto da se otima.

Opalio sam joj šamarčinu, kakvu nikad nikome nisam ranije. Puklo je k`o bomba. Umirila se. – Sad ću da te jebem k`o kobilu.

Zgrabio sam je za kosu i namestio u kučeci položaj. Pocepaj sebi tu kurvinsku majicu. Počela je da kida majicu sa sebe. Nije me više bilo briga da li će Katarina da naiđe. Neka ide sve u pičku materinu, ali ću ovu jebulju iskidati od kurca, ovde i sad. Gaćice joj nisam skinuo, samo sam ih pomerio ulevo da mogu da joj uguram kurčinu. Nab`o sam je naglo. Bila je sva mokra, neverovatno, kao da se jebala ceo dan.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt