ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: SESTRA MOJE DEVOJKE PROBUDILA JE NEKU ŽIVOTINJSKU STRAST U MENI

Sestra od moje tadašnje devojke, današnje supruge, bila je plavuša, pomalo ružna u faci (za razliku od moje žene anđeoskog lika), ali vrlo jebozovno građena. Imala je izvajane noge, sa divnim oblinama, guza joj je bila malo poveća, ali izuzetno čvrsta, stomak perfektno ravan, male, ali prave i čvrste sise, plava kosa do ramena.

Nikada nisam na nju gledao kao na neki plen, na neku koju bi trebao pojebati, nikad mi se nije digao na nju, iako su svi moji drugovi uporno pokušavali da je smuvaju. Verovatno zato što sam mnogo voleo svoju devojku, a sa njom sam gajio izuzetno dobre drugarske odnose, kakve nisam ranije imao sa ženama. Ipak, tog dana, nešto je u meni, odjednom i neočekivano, puklo. Sestra joj nije bila tu i ona je sela preko puta mene za velikim trpezarijskim stolom.

Kada sam je video kako se propinje u stolici, sa kratkom majicom koja je otkrivala stomak, uskim šortsem od džinsa, i crnim čarapama na nogama, osetio sam onu, dobro poznatu toplinu iz donjeg dela stomaka. Zaprepastio sam sam sebe, pogotovo sto sam je pre toga na stotinu puta video skoro golu, u kupaćim kostimima, u donjem vešu, i nikada nisam osetio nesto slično… – E, ove drvene stolice su tako neudobne, ‘ajmo u dnevnu sobu da gledamo TV.

Otišli smo u dnevnu sobu. Sela je na krevet sa blago razmaknutim nogama, koje je oslonila na vrhove prstiju.

– Jao, kako me ubi ova kičma, sav sam se ukočio – požalio sam joj se – ‘Oćeš da te izmasiram? – Ma jok, znaš koliko je Kaća bolesno ljubomorna, još treba sad svaki čas da uleti u kuću i da zatekne mene na krevetu, kako me ti masiraš. Trebaće mi celo veče da joj objasnim šta se dešavalo – Ma, da li si ti normalan, gde će da posumnja na nas dvoje. Uostalom, ajde sedi na pod ispod kreveta, pa će da deluje pitomije ako naiđe. – Kad si navalila…

Razmaknula je još malo noge da mogu da sednem između njih.

Ona je u to vreme bila sa mojim dobrim drugarom, koji je bio aktivni vaterpolista. On je mnogo voleo uveče kad se vide, da ga masira. Znala je da ga masira i po nekoliko sati bez prestanka. Izgleda da joj je to pričinjavalo veliko zadovoljstvo. Problem je bio u tome što ju je on navikao da ga masira izuzetno jako, što meni nikako nije prijalo. Neverovatno koliko je imala snažne ruke i prste, iako su na pogled delovale vrlo nežno. – Jel ti prija? – Veoma – slagao sam – Dok me je ona masirala i gledala TV, ja nisam mogao da sklonim pogled sa njenih prelepih stopala u crnim čarapama i izvajanih listova. Morao sam ih dodirnuti. Lagano sam naslonio laktove na njene butine, tako da mi ruke padnu preko njenih kolena i niže. Nije reagovala.

E tu sam puk`o – moram je jebati! Počeo sam da je milujem po nogama, sa velikim strahom od njene reakcije, ne toliko zbog eventualnog odbijanja, već zbog činjenice da je ona moja buduća svastika, i zbog blama koji bih mogao doživeti ako se pročuje po bloku i familiji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt