ISPOVEST: "Akcija sa očuhom" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Akcija sa očuhom”

Zdravo svima. Ja sam Nela 22g. Prirodna devojka sise okrugle, guza čvrsta, pička na trokutić uređena. 172, 71, . Želim da vam se ispovedim.

Volim seks i uvek mi je potreban. Inače sam živela sa mamom i očuhom. Moje priče znaju biti opširne, al ovaj put ću biti konkretna. Pisaću vam u skraćenim verzijama.

Tad sam imala 19g još uvek živela sa mamom i očuhom. On je prema meni bio dobar. Zgodan mladolik za svojih 46g. Pošto sam tada bila sva nadrndana zbog nedostatka seksa. Ljuta a još me više naveče napali kad se njih dvoje jebu. Mama mi je glasna kao i ja . Znala sam se sama zadovoljavati, al nije to to. Mnoge moje drugarice su mi govorile da probam s očuhom. Ipak je to iskustvo, znanje, sladak seks. . . Mada sam znala namerno vrata otvorena ostavljati dok sam se tuširala . I sobu svoju takođe. Da privučem mu pažnju. Sto posto sam bila sigurna da me je gledao golu. Mene to inače loži. Ko fol nisam znala.

Jedne noći mama mi reče da ode raditi u drugi grad raditi na mesec dana. Firma njena je slala njih nekoliko. Tako smo ja i očuh ostali sami mesec dana. Ovaj put sam rekla idem na sve ili ništa. Jebavaću se s njim. Bila sam uporna i namerno ga ložila. Inače ja se ne oblačim izazovno i ne nenosam seksi veš. Ovaj put sam sebi nakupovala čipkanih tangica, najlonki, idr. Prvu noć nisam ga videla u kući jer on inače radi drugu smenu. Tek nakon dva dana za vikend sam došla ranijnj kući. On je sedeo i gledao tv. Bila sam u haljini letnjoj i najlonkama. Sela sam kraj njega popili piče, a ja mu pokazivala noge. On baš ništa nije reagovao. Ipak je on zreliji valjda kuži to. Nije naivan balavac. A tu noć mi pička otekla , mokra. Kurac mi se tražio. Onda je otišao ukupatilo, pa u sobu. Bože šta da radim kako da ga navučem da me kresne. Pošto je moja soba bila do njihove i ja sam otišla u svoju sobu i presvlačila se. Namerno sam ostavila otvorena vrata. Čim je izašo iz kupatila ugledo me golu. A ja se ko fol prepala.

Jao izvini . . . . reče mi onako postiđen.
A ja odgovori mu.
Ma sve u redu Boško.
Niste prvi koji ste videli

Okrenu se i uđe u sobu. Otišla sam se istuširati i namirisala sam se . Posle sam na golo telo obukla samo ogrtač. Pička mi je i dalje bila mokra, natečena. Ušla sam mu u sobu. Rekla sam sama sebi. Nek ide u vražju mater. Ja se moram pojebati. Čim sam ušla u sobu kod njega. Rekla sam mu.

Čika Boško jesi budan mmmmh?
Nela draga šta radiš tu?
Ništa, , . . . samo da vas vidim.
Odmah sam ga počela dodirivati.
On reče. . . Eeej draga Nela nemoj saznaće ti mama. . . nemoj.
Zašto čika Boško, pa sami smo mesec dana. . .
Ipak si dete za mene. . mogu otac da ti budem.
Pusti bre. . . želim te odmah mmmmmh. Ložila sam ga tako svojim jebozovnim glasom
Znaš čika Boško da dugo nemam momka i da nisam dugo bila sa muškarcem godinu i po.
Želim te. . . .
Jao Nela . . . .

Opiro se Očuh malo al ja sam navalila na njega. Odmah legla pored njega počela ga grliti ljubiti, a i on mene . Niže malo Boško uhvati me za noge guzuu mmmmh uhhh. Odmah me uhvatio onako divlje. Skinula sam ogrtač. Bila gola a on skino gaće i kurac mu već bio dignut. Imao je lep kurac oko 17cm mali šiljat glavić obrezan. Već spreman da ga zajašem. Nakon kraćeg vačarenja ja sam se popela na njega i on mi ga namestio u moju nateklu mokru pičku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt