ISPOVEST: Komšinica Anđa (4.dio) – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Komšinica Anđa (4.dio)

Ulazio sam u nju tako žestoko, bez da sam osjetio da ista zapinje unutra,ona je stenjala,što je u malom kupatilu bilo još jače, odzvanjalo je njeno stenjanje,doslovno duplo više. Izvadio sam ga iz šupka,pa stavio u vaginu,pa opet u šupak,tako sam mjenjao rupe,pa je na kraju sjurio u vaginu,uhvatio za noge i podigao. Poza sa ledja je ekstremno top u vazduhu,jer sam mogao da joj drkam pičku,u isto vrijeme dok je jebem. Jebao sam je silovno,a klitoris mazio jako intenzivno,kao da gitaru sviram,to je se dopalo jako,pa je svršila opet i opet,samo je htjela još ovoga.

Spustio sam je na noge,pa zabio opet u pičku, guzio sam je jako malo,jer sam bio već na pragu svršavanja,izvadio ga spustio joj glavu dole,pa napunio usta. Kako sam joj ono seksi matoro lice uprskao spermom,ali u usta. Progutala je sve u ustima,pa tražila sve što joj je bilo ma licu,da proguta. Opet je stavila kitu u usta,obrađivala ga maestralno, ali u momentu mi je došlo da pišam,na šta sam je upozorio,a ona mi reče „pišaj mi u usta“ .

Čim je to izgovorila,napalio sam se,kurac mi je bio tvrd. Izvukao sam kitu iz njenih usta,ona tvrd,teško je bilo da pustim mlaz,sve dok nisam uspio da pustim moju mokraću njoj u usta. Prizor je bio fenomenalan, moja žuta mokraća puni njena usta i slijeva se po njoj,pa čim sam usta malo napunio, progutala je svu moju mokraću i tražila sa oblizivanjem dalje. Pišao sam kratko još, a fufica je sve progutala,nisam vjerovao, šta vidim,ali mi se svidjelo.

Nakon toga sam je podigao,poljubio i nastavilo smo tuširanje,dok se nismo saprali skroz,malo osušili i obukli. Malo smo razgovarali, pa došli na ideju da idemo sledeći vikend u Hrvatsku, na more…

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/02/22/23231/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt