MATORKA: "Šećeru sad me dobro j***!" – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

MATORKA: “Šećeru sad me dobro j***!”

-Šećeru, svrši mi u guzici.. ajde, ajde, stenjala je gospođa..

I taman dok sam uvlačio srk onako iz pluća, zažmirio sam i kad sam otvorio oči gospođa je podigla svoju majicu… Njene okrugle sise, neka kvalitetna petica su mi bile pred očima.. Predao sam joj dim i nježno ispuhnuo dim u njene cice.. Tamne bradavice su se još jače učvrsnule..

-Da vidim šta imaš u hlačama! naredi mi nježno.. nije dugo trebala čekat na moju reakciju, samo sam spustio hlače i bokserice a moj polutvrdi pimpek je samo iskočio..

-Hmm..

Sagnula se i otouhnula dim u smjeru u mog pimpeka. Dala mi pljugu natrag i samo je primila moju karu u usta i počela ju sisat kao da sutra ne postoji. A ja sam u jednoj ruci držao pljugu, a drugom sam ju pridržavao za glavu i tako nabijao ritam koji je meni pasao.. Ugurala je cijelu kitu u usta, osječao sam njen topli jezik kako mi klizi po kurcu, gore dole.. Kako mi se igra sa glavićem, kako me škaklja prstima po jajima..

-Evo dim, rekoh makar nisam htio da stane.. Gospođa se ustala, uzela dim i podigla suknju.. Njene crvene gaćice su bile vidljivo mokre..

-Skini ih, zavapi nježnim glasom..

I ja sam krenuo skidat njene pamučne gaćice, ali prije toga sam ih polizao.. Onako lagano sam jezikom prešao preko njih.. A onda naglo povukao.. Pred očima mi se stvorila obrijana mesnata pička iz koje virio maleni klitoris, a onaj slatki pičkin sok je lagano kapao iz nje..

I taman sam krenuo da joj ližem pičku, a kad je gospođa odmaknula moju glavu rukom i okrenula mi svoje dupe..

-Poliži mi guzicu, mali. Cijelo moje dupe obliži..

I tako sam počeo mjesit njeno dupe i jezikom prelazit po njemu.. Kita mi je bila tvrda kao kamen.. Rukama sam raširio njene guzove i ugledao njen ružičasti šupak dok sam jezikom šarao po guzovima..

-Poliži moje dupe!!

Jezik sam prislonio na njeno dupe i počeo lizat kao manijak.. Slinio sam po njenom dupetu, a dupe joj se otvaralo svakim novim mojim pokretom..

-Uguraj jezik!! opet je zaviknula i ja sam ugurao jezik u njeno dupe i tako je jebuckao neko vrijeme.. Njene ruke su mi bile na glavi i gurale još više moj jezik u njenu guzicu..

-A sad me jebi, jebi me u guzicu!

Pljunuo sam na svoju karu i lagano prislonio na njeno dupe koje bilo mokro od svog lizanja.. Lagano sam počeo gurat i jebat ju..

-To, šečeru, to.. Do kraja sa njim..

Ugurao sam svoju akatku do kraja u njeno masno dupe i jebao je žestoko kao da ne postoji ništa osim nas dvoje na ovom svijetu.. Nakon nekih 5 min dobrog guženja, gospođa je svršila jer se usputno mazila po svojoj pičkici..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt