Kolegica sa posla: “Dođi popodne do mene doma” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Kolegica sa posla: “Dođi popodne do mene doma”

Nakon par minuta sam stao i izvadio ga, izazvavši negodovanje s njene strane, ali je brzo shvatila kad sam joj rekao da izbaci guzu u zrak. Brzo je to napravila i sad sam gledao u predivnu stražnjicu sa tamnim šupčićem i raširenom picom. Vratio sam kurac u picu, primio ju za bokove i počeo se luđački zabijati u nju. Stenjala je jako i uskoro svršila, ali ja sam još trpio.

Nakon dobrih desetak minuta sam i ja osjetio da ću svršiti, pa sam ga namjeravao izvaditi i pošpricati ju po guzi, ali je ona rekla da ga ne vadim i da ju napunim. Malo sam se nečkao, ali sam ga vratio i još par puta ga nabio do kraja i napunio joj picu spermom. Vrisnula je od oduševljenja i sama se nabijala na moj kurac iako sam prestao svršavati, ali mi je i dalje stajao, pa se ona sama nabijala na njega.

Konačno je stala nakon par minuta kad je još jednom svršila, pa smo sad oboje ležali na krevetu i hvatali dah. Kurac mi je bio opušten na nogama i sav sluzav od moje sperme i njenih sokova.

Pogledala me i tiho rekla:

– Nadam se da si spreman za još? -da bi zatim pogledala u moj kurac i spustila se glavom do njega i uzela ga u usta.

Kao što rekoh, pušila je fenomenalno i nije trebalo dugo da se moj kurac oporavi. Zadovoljna njegovim izgledom pustila ga je i uzela ono za što sam mislio da je krema za ruke, pa ga namazala, a onda prstima počela mazati svoju guzu. Gledao sam ju i nisam vjerovao, jer do sada nisam niti jednu jebao u guzu. Kad je bila zadovoljna količinom kreme u svom šupku ustala je i opkoračila me, te se počela spuštati u čučanj da bi ubrzo moj kurac dotakao njenu guzu.

Primila ga je rukom i namjestila, te se počela polako spuštati niz njega. Uskoro je cijeli bio u njoj, a ona je bila kao u transu. Promrmljala je da u ladici sa desne strane ima vibrator i da joj ga stavim u picu. Uspio sam ga nekako dohvatiti i počeo ga uguravati u njenu picu uključivši ga. Bio je to fenomenalan osjećaj. Kurac u njenoj guzi, vibrator u njenoj pici koji je djelovao i na moj kurac, te njeno lice u ekstazi.

To je trajalo dobrih desetak minuta, a onda više nije mogla čučati, pa smo legli na bok. Vratio sam kurac u njenu guzu prethodno iscijedivši još kreme, a ona si je zabijala vibrator u picu. Uskoro sam počeo svršavati i žestoko joj zabio kurac u guzu da je jauknula, ali je odmah rekla da je sve u redu. I ona je svršila dobrano jer su plahte ispod nas bile prilično mokre. Ležali smo na krevetu bez riječi, a onda sam ju upitao:

– Ovo je bilo fenomenalno.. . odakle ti sve to?

– Hja.. . imala sam dosta frajera, ali nijedan nije bio pravi, ali sam od svakog nešto naučila.. .

– A šta ćeš kad dođe onaj pravi i pita nezgodna pitanja?

– Taj sigurno neće biti onaj pravi.. . -tu je prasnula u smijeh, a i ja za njom.

Ostali smo tako ležati još neko vrijeme, a onda sam morao otići.

I sada se nalazimo svaki drugi ili treći dan, a par puta mi ga je i na poslu popušila u wc-u, a par puta sam ju i vozio kući, pa smo se kresnuli u autu. Za sada nitko ne zna do kada će sve to ići, ali znam da bez obzira na frajera kojeg nađe ja ću uvijek biti zadovoljen.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/02/14/23208/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt