ISPOVEST: U autu sa taštom – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: U autu sa taštom

Pustio sam sise i vratio se na guzu. Zajedno smo podizali njeno dupe i jebali jedno drugog. Samo se čuo vetar spolja i naše dahtanje dok smo se jebali tu skriveni od svih.
Čule su se i njene sise koje su se ljuljale, udarale o njeno telo i šljapkale. Osetio sam da me njena pica steže jače i da će opet da svrši. Disanje joj je prešlo i stenjanje i skoro vrištanje. Ja sam ubrzao jebanje i sada je njeno dupe lupalo o moje butine. Jako sam je nabijao na sebe i nisam imao nameru da prestanem dok ne svrši.

Hteo sam da svrši dobro, prvi put na mom kurcu. Počela je da mumla i vrti glavom zatvorenih očiju.
Još više sam ubrzao i sada držao njeno dupe izdignuto i samo se nabija u nju.
„Aaaaa, opet ću…. Joooj ja ću opet da svršim. Mmmm, uuuuuu….“

Samo sam joj kratko odgovorio
„Uživaj“ I nastavio jako da je jebem. Momenat kasnije samo je spustila svoje dupe i prilepila ga uz koren kurca i trljala se brzo.
„Mmmmmm…… Joj stani malo molim te. Joooj umreću. Aaaaa…“ Vrištala je moja tašta i bio je briga što je glasna…

Pustio sam je da se sama trlja i smiruje koliko želi. Dupe joj nisam ispuštao iz dlanova, malo sam joj pomagao da se trlja…

Konačno se malo smirila i otvorila oči. Pogledal me sa mali smeškom na licu. Smešak zadovoljne žene. Dobila je kurac posle mnogo vremena, to sam znao. Pričala mi je od kada nije jebana.
Gledala me pravo u oči. „Kako je dobro…. Zaboravila sam kako je dobro kada te neko dobro pojebe.“ Reče mi. Dobro je, opuštena je konačno. Pričala je slobodno samnom. To mi je i bio cilj.

„Kako dobar osećaj. Utroba mi gori, znaš li.“ Pitala me
„Nadam se da ti gori. Trudio sam se da gori.“
„Baš si se dobro potrudio. Ozbiljno dobro si me jebo.“
„Nisam završio samo da znaš…“ Rekoh joj i pokazah da sidje sa mene i izadje ispred.
„Nadam se da nisi. Ne želim da prestane ovaj osećaj.“ Oboje smo stajali ispred auta i tada se poljubili, onako kratko, čisto da se osetimo.
„Okreni se, može?“ Pitao sam je. Okrenula mi je ledja i ruke oslonila na sedište. Podigao sam joj haljinu preko struka i sevnuše beli guzovi. Malo je raširila noge i ja pridjoh dignutog kurca njenoj pici. Pomazio sam je glaivćem odozdo na gore i on sam upade u nju. Nije bila baš toliko uska kao što je mislila.
„Uhhhh… Vreo si“ Reče mi i isturi dupe još malo ka meni.
Uhvatio sam je za struk i počeo odmah da je jebeme. Nisam krenuo polako već odmah da pucaju moja bedra o dupe.
„Joooj, joooj…. Razvali me….“ Vikala je tašta pri svakom mom naletu.

Tek sam počeo da te razvaljujem pomislio sam. Ovo je prvo jebanje. Još u prirodi. Šta ću tek u krevetu da joj radim.

Na prstima sam stajao da bih ceo ulazio u nju. Ceo kurac mi je nestajao medju tim belim guzovima.
Poturala se i probala da se što bolje namesti. Spustila je glavu na sedište i samo je dupe virilo iz kola podignuto ka meni. Tako sam je baaaš dobro osećao. Bio sam gotovo da svršim, ali sam čekao da i ona bude blizu. Da opet svrši…. Nadao sam se da će skoro, pošto mi je kuljalo u mudima.

Eto nje pridiže se opet na šake i jače stenje.
„Aaaaaaaa, gotova, gotova. Majko moja, opet ću… Aaaaa.“ Dobro je. Ja sam još dva tri puta ušao i onda izlete bukvalno iz nje i okrenuo se ka obližnjem žbunu. Istog momenta sam počeo da ga prskam. Držao sam muda jednom rukom a drugom jako drkao i izbacivao lavu sperme iz sebe. Sada sam i ja dahtao i stenjao od zadovoljstva. Zujalo mi je u ušima od miline. Mumlao sam i ja sebi u bradu i smirivao se dok sam cedio kurac po prirodi…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt