ISPOVEST: U autu sa taštom – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: U autu sa taštom

Ta njena priča me samo još više vozila. Lizao sam je još lešpe i sočnije. Nije mi se prestajalo. A bila je ukusna. Vreli sokovi su išli iz nje, jaki ukusi napaljene zrele žene. Nisam ih do sada osetio. Mnogo ukusno.

Usmine sam joj razdvojio i lizao unutrašnjost njene pice. Srkao klitoris i gurao jezik u nju. Sve kako treba da je ispoštujem skroz. Njeni uzdisaji su me samo dodatno palili. Kurac mi je goreo od želje da udjem u nju. Ali morao sam još malo da je ližem. Mnogo je uživala u tome.

Poturala mi se i nameštala lepo, da ništa ne ostane bez mog jezika. Odigla je malo dupe sa sedišta i gurnula mi je celu u lice uz vrisak. Ubrzao sam lizanje držeći je za butine da svrši što bolje.
„Aaaaa, mmmm… šta se ovo desilo. Jooj poludeću. Uh majko moja šta je ovo.“ Vikala je i brisala znojavo čelo. Spustila je noge i sastavila ih. Ustao sam i stao ispred nje.

Videla je moj tvrd kurac ispred nje. Nespretno ga je uzela u ruke i ubacila u svoja usta.
Nisam očekivao da će to uraditi. Bila je neiskusna u tome. Ali smo i o tome pisali. Pa je htela da mi udovolji.

Samo par puta ga je uvuka u sebe kada sam je prekinuo.
„Opusti se, smiri se.“ Rekao sam joj i poveo je za ruku na zadnje sedište. Seo sam i gurnu sedište skroz napred.

Pozvao sam je na sebe. Ona je zadigla haljinu i tako je držala. Obrglila me butinama i sela mi u krilo.
Kurac mi se mazio sa njenom mokrom picom. Zagrlila me i dalje je glasno disala i dahtala.

Podigao sam joj dupe i namestio ga na ulaz. Spuštao sam je polako na kurac.
Na uvom mi je rekla. „Konačno. Ne mogu da verujem da si u meni…. Aaaaaa.“
„Polako molim te. Veliki je za mene. Samo polako.“ To sam i radio.. Polako sam ulazio i konačno bio ceo u njoj, bez problema. Ipak je moja tašta bila iskusna. Otvorila se za mene.

Sada sam ja njoj na uvo pričao i počeo lagano da joj podižem u spuštam dupe niz moj kurac.
„Vidiš da nije veliki za tebe. Baš je taman kao što sam ti rekao. Lepo si me primila. Da li te boli?“
„Neeee… Ahhh, neee. Mnogo mi je dobro. Osećam te duboko.“ Duboko sam i bio u njoj. Kako joj spustim dupe skroz na mene, osetim da diram granicu njene pice.

Stenjala je tako pirpijena uz mene. Počela je da mi pomaže i da se sama nabija na kurac. Dizala je dupe i nabadala se kako voli. Odvojila se od mene i ruke stavila na moja ramena.
Tada sam joj raskopčao haljinu spreda i otvorio je skroz. Provukao sam ruku i otkočao brus. Ona ga je podigla gore i oslobodila sise da ispadnu. Prihvatio sam ih i pogledao ih konačno uživo. Cmoknuo sam jednu pa drugu. Dobre sise, za pohvalu. Bele dojke, tamni oreoli oko bradavica. A bradavice tvrde i iskočile napolje kao cucla.

Ona je gledala i nasedala bez prekida. Liznu sam joj jednu pa drugu bradavicu. Stenjala je na svaki moj liz, volela je da joj se ližu i sise ne samo pica.
„Svidjaju ti se?“ Pitala me tiho.
„Uživo su još lepše nego na slici.“ Rekoh joj i stisnuh još jednom obe da osetim njihovu težinu. Kao da i dalje nije verovala da mi se stvarno mnogo svidja i da je toliko želim kao što sam joj pričao i pisao.
„Ni njih niko nije ljubio odavno. A lepe su još uvek. Jel da?“ Pitala me napaljeno moja tašta.
„Prelepe su ti sise. Konačno da ih okusim.“ Lizao sam ih i ljubio sve žešće i napaljenije.
„Ne znam šta je ukusnije na tebi. Cela si mi slatka.“ Onda je počelo malo brže… Već je počelo pravo dobro jebanje. Opušetno sa obe strane.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt