ISPOVEST: U autu sa taštom – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: U autu sa taštom

Dopisivanje sa taštom je postalo sve učestalije. Kada god bi bila sama, pisala bi mi, opustila se i ona sa rečima.

Doduše trebalo mi je mnogo vremena da dodjem do toga da mi uopšte piše. Da joj objasnim da se ne šalim već da se ozbiljno ložim na nju.

Posle meseci i meseci dopisivanja smo došli na taj nivo, da jedno drugom pišemo razne fantazije i bezorbazluke. Počeo sam i slike da joj šaljem, i opet čekao mnogo dok ona nije počela meni da šalje svoje. U početku skromno, slike sisa sa brusem, gaćica, prekršteнih nogu sa podignutom haljinom do struka. Ali malo po malo, oslobodila se. Pa sam uspeo da napravim pravu malu kolekciju njenih slika na skrivenom folderu telefona.

Počela je i ona da se pali na mene. Da mi piše šta bi sve to nas dvoje radili da možemo i smemo.
Pisala mi kako joj je mnogo dobro kada se kucamo i kako sam postao jedini koji može da je napali i navlaži. Prestala je čak i da morališe zbog njene ćerke. Umela je i prva da počne sa porukama od ranog jutra, pošto je znala da sam na poslu. Kada god bi ugrabila priliku poslala bi nešto sočno, ili sliku ili reči.
Znala je da na te reči uvek izdrkam. Slao sam joj i snimke kako svršavam u wc na poslu dok dozivam njeno ime i kako je to sve za nju i zbog nje.

Unela bi da pohvali tašta i količinu semena ali i moj kurac.
„Imaš baš dobar kurac zete.“ Nismo se oslovljavali imenima, pošto smo oboje voleli da se zovemo sa titulama, zet i tašta. To nas je mnogo ložilo. To zabranjeno.
„Na slikama i snimku deluje baš veliki i tvrd.“ Nije bio posebno veliki, ali očigledano veći nego što ima moj tast.
„Nije veliki, taman je za tebe tašta. I znaš da je zbog tebe tako tvrd.“ Govorio bih joj. Ložio sam je kako ću sigurno lepo da se smestim u nju, kako će me njena pica primiti celog….
„Bogami zete, mislim da je malo veći za mene. Neće moći ceo da udje.“ To sam dobio kao komplimenta, ali je tada bila baš napaljena.

Related Articles

Umeo sam da ostanem duže na poslu kada bi tast otišao i ona bila slobodna do uveče. Tada bi se najbolje dopisivali. Tada bi se najviše napalila i razvezala jezik.

Tako sam jednog poslepodneva i dobio sliku njene pice. Ladno je obrijala zbog mene.
„Rekao si mi da bi voleo da je obrijem. Vidi.“ I onda slika sočne obrijane pičke moje tašte.
„Kako ću da ti pojedem tu pičku svesna nisi. Polizaću te celu.“ Poslao sam joj tada.
„Stvarno bi voleo da me ližeš?“ Nije verovala mojim rečima.
„Hoćeš da pitaš ustvari. Kada ćeš više da me poližeš zete, jel tako?“
„Stvarno ćeš da me ližeš? Znaš li od kada nisam osetila jezik na njoj… Ima više od 20 godina ja mislim. Zaboravila sam.“
„Jedva čekam da te osetim na jeziku. Olizaću te celu. I koliko god ti želiš….“ Rekla je porukom da mora da ide da se smiri, pošto je još malo sama, a baš sam je napalio.

Pričala mi je da se smiruje prstom, ali da bi volela da oseti ponovo kurac u sebi.
Prilika da budemo konačno sami se ukazala kada je trebala da dodje kod nas da čuva decu, pošto smo žena i ja trebali da idemo na vikend.
Da ne bi dolazila autobusom, ja sam predložio da idem da je dovezem, da ne vuklja torbe po busu.
Moja žena se oduševila, a i tašta. Ne zna se ko više. Doduše svak na svoj način. Kod žene sam ispao divan muž, a kod tašte sam stvorio uzbuđenje i kako mi je napisala porukom „Od pomisli da smo sami sam već vlažna.“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt