ISPOVEST: Spontani odnos sa susjedom u liftu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Spontani odnos sa susjedom u liftu

Oboje se vračamo u našu zgradu i pritišćem gumb od lift kao manijak pred njom, lift se spusti, hormoni su nam toliko podivljali da sam otvorio vrata od lifta kao da mi život ovisi o tome, ušli smo unutra sa psima, ona skokne na mene a ja je pritisnio prema zidu lifta, psi mirni nas gledaju kao da bi oni malo od toga, moj pas počne cviliti.

Ja je pritisnio uza zid sa rukama na njenim tvrdim guzovima, strgam joj majicu te zagrizem njene tvrde bradavice, zaustavim lift i skinio si hlaće stavio svoj kurac u njenoj taman navlaženoj pički i ono što je slijedilo je bila simofinija u trajanju od 10 minuta.

Lift se toliko ljuljao kao da je potres 3, 6 stupnjeva po richterovoj skali, svršio sam joj u usta kao što je htjela, i odjednom tišina. Oboje pokušavamo doći do daha, “zbilja si ukusniji nego što sam mislila” kaže cijela oznojena sa osmijehom.

Lift nastavi prema našem katu i otvaraju se vrata lifta, tišina, svi spavaju i svako ide prema svojim vratima.

Drugo jutro prva šetnja i nje nema, subota je. Vratim se nazad eto je tamo sa obitelji koja je došla u posjet iz Dubrovnika. Nabaci mi izdaleka gestu sa rukama da je nazovem, naravno da jesam i naravno da se ova priča nastavila sa još više spontanog seksa.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/01/11/23053/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt