PRIJATELJICA OD SUPRUGE: "Nemaš pojma koliko sam te željela..." – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

PRIJATELJICA OD SUPRUGE: “Nemaš pojma koliko sam te željela…”

Tiho je stenjala dok sam joj lizao klit i picu, a onda skinuo svoje kupaće, smjestio se između njenih raširenih nogu, pa joj ponovo zabio svoj spremni kurac u picu. Sad sam ju jebao žestoko, jer to nije bilo moguće i moru, a ona je sve brže stenjala i dahtala, da bi ubrzo svršila, a ja sam nastavio kao da se ništa nije desilo. Jebao sam ju kao luđak, dok su mi jaja lupkala po njenoj pici, a ja se znojio kao lud. Nakon desetak minuta sam ponovo počeo svršavati i puniti joj picu. Obgrlila me rukama i nogama, dok sam se praznio u nju šapčući mi na uho:

– Tooo.. nabi me.. mm.. . puni me, puni.. oh kako mi to treba.. mmm.. daaaa..

Zatim me izljubila i kad sam se ustao, sad već opuštenog kurca, klekla je pred mene i oblizala mi ga iz zahvalnosti. Nakon toga smo se obukli, očistil od borovih iglica i suhog lišća, te se još jednom okupali i vratili natrag.

Tijekom boravka na Korčuli uspjeli smo se još jednom pojebati, a bio sam siguran i da su moje cure obradile Mihovila, jer sam vidio neki dan da se zadovoljno smješka, a njih dvije su bile kao leptirice, vesele i sretne. Nitko od nas noje ništa komentirao, jedino su se moja žena i Ecija smješkale zadovoljno.

Kad smo se vratili u Zagreb, Ecija i ja bi se znali naći i dobro pojebati, a kad bi se našli kod nje obavezno sam ju jebao u guzu. Jednostavno je uživala u analnom seksu i guštu kojim bi joj moj kurac razvaljivao šupak. Ali o tome pročitajte u nastavku priče.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/01/20/23088/

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt