PRIJATELJICA OD SUPRUGE: "Nemaš pojma koliko sam te željela..." – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

PRIJATELJICA OD SUPRUGE: “Nemaš pojma koliko sam te željela…”

– Ne govori ništa, nemaš pojima koliko sam te željela u sebi.. -dok je to govorila njena ruka je ispod vode prešla sa moje stražnjice na moj kurac i počela ga lagano masirati.

Stvarno nisam znao ni šta bi rekao, pa sam zašutio i pustio ju da radi šta hoće. Ubrzo je izvukla moj kurac iz kupaćih i sad ga je drkala pod vodom, da bi ubrzo dostigao svojih 22 centimetra dužine, a ona se oduševljeno stila uz mene kako bi osjetila kurac na svom golom trbuhu dok se jednom rukom držala za plutače.

Privukao sam ju bliže i na svojim prsima sam osjetio njene napete bradavice, pa sam spustio ruku između nas i došao do njene pice, pa joj odmakao gaćice da bi ušao prstima u njenu rupicu. Uzdahnula je duboko, a onda sam se ja sa obje ruke naslonio na one plutače dok je ona skinula svoje gaćice i objahala me pod vodom, pa si namjestila kurac na ulaz u svoju picu i odmah se spustila do kraja po njemu. Mislio sam da neće biti tako uska, ali je bila, na moje zadovoljstvo.

Uhvatili smo ritam valića koje su stvarale razne brodice koje su non stop prolazile stotinjak metara od nas, pa se sama nabijala na mene. Izgleda da nas je oboje držala napetost i adrenalin jer smo ubrzo oboje svršili, s time da sam ja popratio svoje svršavanje psrigušenim stenjanjem, a ona je zabila glavu u spoj moje glave i vrata i prigušeno zastenjala stisnuvši mi svojom picom kurac.

Napunio sam ju spermom, ali joj nije smetalo.

Ostali smo tako još neko vrijeme, dok se napokon nije spustila sa mene, pa si je ponovo navukla gaćice pod vodom, dok sam ju pridržavao, a onda i ja navukao svoje. Zatim smo krenuli prema obali, pa smo se smjestili natrag na plažu, a onda je zamolila da ju namažem. Dok sam joj mazao leđa i noge prstima sam ušao ispod mokrih gaćica, pazeći da nitko ne vidi i malo joj prošao uljem po guzi i pici. A onda sam joj lagano gurnuo prst u guzu. Samo je prigušeno zastenjala i pogledala me postrance:

– Provociraš, ha?

– Ti si prva počela.. -rekao sam sa smješkom dok mi je prst do pola bio u njenoj guzi i gurao sam ga unutra i van.

Ecija je samo sklopila oči i disala ubrzano, da bi se uskoro ponovo stresla i tiho zastenjala, pa sa shvatio da je ponovo svršila, a ja sam izvukao prst iz guze i spustio ga do pice, da bi ustanovio da su joj sokovi dobrano procurili van. Samo sam se nagnuo nad nju i šapnuo joj:

– Nemaš pojma koliko želim da ti ga ponovo zabijem u picu..

– A šta ti misliš kako je meni bilo slušati tebe i Andreju svako jutro dok ju jebeš.. -tiho je rekla, pa sam postao svjestan da smo bili dosta glasni, ali onda me je lupilo, da su i cure, a i njen sin isto čuli, te mi je sad bilo jako neugodno, međutim ona je nastavila- Ali da, i ja bi željela da me dobro izjebeš, jer već dugo nisam imala seksa, a pogotovo ne toliki kurac u svojoj pici, a možda i u guzi.

– Nadam se da ćemo moći uhvatiti još koji trenutak.. -rekao sam zamošljeno, pa nazvao ženu da vidim situaciju sa njenom mamom.

Rekla je da se neće ni vračati na plažu, a ja sam rekao da ni mi nećemo dugo i da se ubrzo vidimo. Zatim sam poveo Eciju malo niže niz plažu, te smo ušli u neki šumarak, a tamo sam joj skinuo sve i počeo joj ljubiti sise, te ju polegao na pod i počeo joj lizati picu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt