ISPOVEST: Moja susjeda Milena - Dio 2 – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja susjeda Milena – Dio 2

Nakon nekoliko sati pokupio sam je. Nosila je neku srebrnu mini suknju, ispod kojih su se nazirale mrežaste čarape u boji kože i neki top gore. Sela je u auto i rekla: „Samo da znaš da večeras nema seksa! Večeras sam ti samo drugarica!“. Nije ni naslućivala da ja imam druge planove.

Večerali smo u jednom od restorana koji oboje volimo, i vratili se u auto. Požalila se da joj je mnogo toplo i da mora da skine čarape. Počela je to da radi na parkingu u kolima. Mahinalno sam gurnu ruku među njene noge i shvatio da nema gaćice. Gurnuo sam joj prvo jedan pa zatim dva prsta u pičku, ona je počela da stenje. Izvadio sam prste iz njene pičke i dao joj da oliže sokove. Uradila je to kao prava profesionalka.

Samo je rekla – vozi kod mene.

Ščepao sam je sa vrata, i počeo strasno da je ljubim.

Skinuo sam joj top i mini suknju i ostala je gola, naslonjena uz ormar u dnevnoj sobi. Mazila je pičku i pitala me da li želim da je pojebem na bračnom krevetu. Bez razmišljanja sam to prihvatio. Krenuo sam za njom hvatajući je za dupe. Klekla je pored ivice kreveta i počela da mi puši kurac koji je već bio kao kamen. Zatim sam je podigao, stavio na krevet četvoronoške i počeo da joj ližem pičku i guzu. Zadovoljno je stenjala i rukama raširila guzu da bi moj jezik mogao dublje da uđe. Gurnuo sam jedan prst u pičku i jedan u guzu izgovorivši:

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/02/15/23215/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt