ISPOVEST: Mala ga prvi put drži u ruci – Page 7 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Mala ga prvi put drži u ruci

–„Da li ti prija“, čuo sam je kako pita, na šta sam odgovorio da prija. „Da li mogu malo da ga zagledam“, a ja sam joj odgovorio da može da radi šta god hoće. Obuhvatila ga je celom šakom i svukla mu kožicu tako da je glavić sada bio pred njenim ocima. Zagledala ga je. Ne puštajući ga iz šake, pristima druge ruke je dodirivala rupicu na njemu.

– „Da li tu izlazi sperma“, upitala je. Pogledao sam i potvrdno odgovorio, a zatim sam opet spustio glavu. Još malo je zagledala a onda je počela da mi navlači kožicu gore dole.

– „Da li tako muškarac drka?“

– „Da“ odgovorio sam. Prijali su mi ti njeni pokreti.

– „Volela bih da vidim kako sperma izlazi“,

– „Samo ti nastavi i videćes. Tako mi prija to što radiš.”

Prepustio sam se uživanju. Sva moja osećnja su tog momenta bila u mom kurcu. Bilo mi je fantastično. Znam da to ne bi trebalo da radim sa njom ali nisam mogao da joj odolim i kažem da prestane. Sam osećaj da mi kurac drka jedna šesnaestogodišnjakinja dovodio me je do ludila.

Osetio sam da ću uskoro da svršim i to sam joj rekao. Još više se zagledala u rupicu na mom glaviću i nastavila još jače da mi ga drka. Osetio sam kako mi sperma navire i tada je nastupila prava erupcija. Prvi mlaz joj je štrcnuo pravo na lice a sledeći je završio na njenim malim sisama. Bila je iznenadjena što je sperma tako jako štrcnula iz mog neverovatno tvrdog kurca ali nije stala sa drkanjem sve dok i poslednja kap nije izašla iz njega.

Bila je kao u nekom transu. Kada je konačno prestala rekla je „HVALA“. „Ja treba tebi da se zahvalim. Ovo mi je neverovatno prijalo“. Ona je prstima skupljala spermu sa sebe i zagledala je. Konačno sam se malo pribrao i rekao da moramo da idemo jer će se naši brinuti gde smo.

Otišli smo još jednom u vodu da se operemo a onda smo se vratili nazad. Za doručkom, i ceo taj dan, smo se ponašali kao da se ništa nije desilo. Jedino mi je ona uveče, dok smo šetali, još jednom tiho i da niko ne primeti, rekla „hvala, bilo je divno“.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/10/29/22364/

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt