ISPOVEST: "Matorac me je pošteno iz***ao" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Matorac me je pošteno iz***ao”

Pozdrav Danijela je i želim nastaviti od prošli put moje seks avanture  sa starijim muškarcima.

Nakon što mi se to osladilo s Mirsom 41 g. ja sam još par puta se pojebala s njim. Bilo mi je predivno. , A onda sam kao i obično odlazila sa društvom u moj omiljeni kafić. Ovaj put dok smo sjedile pile piće jedan me ispod oka gledao bio je stariji onako šlank. Kasnije mi prišao upoznali ss i reče mi da prošetamo.

Pristala sam pa smo izašli šetali smo zezali se i on mi reče da odemo kod njega u stan. Tu noč sam na sebi imala dzins jaknu i hlače ispod majicu grudnjak i obične gačice. Otišli smo u stan on me onako lagano držo za ručicu sva sam bila uzbuđena iako sam imala samo 18 godina osjećala sam sex u zraku.

Sjeli smo on donese pice i neke grickalice. Opet smo pričali gledali se A ja sam ga onako jebozovna mjerkala.

A onda poslije toga on me zagrlio ja sam mu onako lagano priklonila usne na njegove odmah mi se picka navlažila A njemu ispod kita dignula. . . uhh onda smo naglo počeli strasno se grliti hvatati on mi gurnu prste u guzu i poče prstima picku da mi trlja A ja njemu kitu bila je tako vrela i tvrda. onda sam skinula grudnjak i gaćice.

On je legao ja mu kurac malo drkala A onda sam ga opkoračila i navika se jače i počela se nabijati . . On me još svom snagom odozdo nabujao. . Ahahaghhhhh zastenjala sam i svršila ko luda A to ga je još više palilo. Rece mi da jebe cure mlade i da sam prava nimfa. To me još više naložili pa sam i dalje jahala.

Onda je o n ustao u reče mi da legnem na kuhinjski stol uhhhh legla sam i raširila noge i stavio ih na svoja ramena. on je stajao i tako mi ga još više nabujao u moju vrelu mokru pičku. Matori je prava mašina onako jebe bombastična. kurac mu je bio kraći i deblji. . i tako me je taj put dugo jebavao. . . A ja sam samo svrsavala . . . onda nakon dugo vremena jebanja ja sam sišla sa stola rekla mu onako kurvanjski . . . Ajde stari sad me jebi zguza jer to mi je najdraža poza. Zguza volim naročito kad oni svršavaju.

Ja sam mu se naguzika on mi ga je nabio do kraja i tako ja sam se mmmmh na uživala onda odjednom i on poče da svršava izvadi ga i sve išprica svoju vrelu spermu po mojoj guzi. uhhhh jest mi tu noć bilo prekrasno.

Rece mi da sam bila prava . . . legli smo popili piće. . . . i poslije me otpratio kući. . . . eto dragi moji to bi bi bilo sve zasad . idući put pričam druge moje avanture.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2022/06/08/19927/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt