ISPOVEST: "Iako smo u rodu, kresnuo sam matoru gospođu" – Page 3 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Iako smo u rodu, kresnuo sam matoru gospođu”

Pomislio sam, pa ostat ću sam sa tom ženom, istina mojom rodbinom i njenim malim. Uzbuđeno sam primio informaciju, ali sam govorio da mi je žao, ali sve je bilo ok. Indira je otišla na tuširanje, a ja sam ostao da pripremim kafu i napravim sok. I napokon, pojavila se iz kupatila u suknji i nekoj laganoj majci.

Kako je sjedala preko puta mene, prebacila je nogu preko noge i tako mi nenamjerno otkrila dobar dio desne noge iznad kolena, gdje sam jasno mogao da vidim više od pola njene butine, koja je bila malo svjetlija nego onaj dio nogu ispod kolena, sa blagim i skoro neprimijetnim neravninama celulita. Mene je taj prizor totalno raspalio i to je trajalo oko desetak minuta, nakon čega je promijenila položaj, a ja se uspio smirit.

Takođe nam je naprevila i divnu večeru, nakon koje smo gledali tv i naravno pričali neobavezno. Ona je isticala to da je ponosna na mene, što sam tako fin, što studiram i imam dobar prosjek ocjena.

Govorila mi ja da samo nastavim tako i da ću dobro proći u životu, a ja sam to shvatao kao dobronamjerne savjete. Pričala je i sjećala se svog djetinjstva i doživljaja iz našeg rodnog kraja, te kako je upoznala svog muža, kako su se zabavljali, o inozemstvu, njemačkom jeziku. Meni je pored nje vrijeme prolazilo strašno brzo i osjećao sam se predivno. Otišli smo na spavanje, nakon čega je svanulo jutro, a mala se uveliko spremala da pođe.

Ustao sam na brzinu, malo se sredio, naravno, poljubio je i poželio joj sve najbolje. Jutro smo počeli sa kafom i laganim doručkom, a poslije toga je ona otišla u grad da plati neke račune i da se svrati do supermarketa. Ostao sam sa malim, on je crtao nešto u dnevnom boravku, a ja sam prvi puta ušao u spavaću sobu moje rodice Indire, u kojoj ona spava sa svojim mužem, naravno kad je on zu. Ali sam se ipak pitao, da li ona spava još sa kime, da li ga vara, kako uopšte uspije biti sama toliko vrijeme, a tako pohotna žena.

Krevet je bio iz dva dijela, na njemu zategnuta bijela plahta. Na trenutak sam se zamislio i rekao sam sebi, šta uopšte tražim tu, ne smijem pomišljati na to. Još da me primijeti, pa kako bi me bila sramota, propao bi pod zemlju. Vratio sam se u dnevni i legao malo da se odmaram, kad se začuo korak.

Ušla je u kuću sa kesama, ostavila ih i pogledala me kako ležim u novom šorcu i rekla: Ah rode, koliki si, baš si prava momčina, pa cure ima da pišnu za takvim momkom, posle se nasmijala i rekla da sam joj ja puno drag.

A ja sam se trudio na svaki mogući način da joj nešto pomognem, da razgovaramo, jer sam joj u razgovorima i odgovarao, možda, jer smo pričali opušteno, a njoj je baš odgovaralo to, jer nije imala nikog za razgovor, sem par nekih prijateljica, kojima nije puno vjerovala. Taj dan je bio onalo sparan, a ona nas je zamolila da ne puštamo glasnu muziku i da ne lupamo po kući, jer želi da malo ospava. I otišla je u svoju sobu, a vrata nisu bila skroz pritvorena.

Nakon sat vremena, otišao sam u hodnik i još malo otvorio vrata. Ležala je potrbuške, a njena suknja se zadigla do iznad kolena i tad sam mogao da vidim obje noge, gole do pola butova. A suknja je pala između dva guza, koja su bila neodoljiva za svako muško stvorenje. Spavala je i nije se pomicala, a ja nisam smio prići bliže, nego sam se vratio u kupatilo i naravno izdrkao za par sekundi, nakon viđenog prizora.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt