ISPOVEST: Ispunila mi se mašta – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Ispunila mi se mašta

Stao sam I izasao iz nje.Legao sam I ona me zakoracila okrenuvsi se prema meni.Prvo je lagano tresla dupetom a onda se brzo nabijala.Legla je na mene I ja sam je brzo jebo u njenu pickicu,hvatao sam je za dupe I za sise,dok smo se ljubli.Ona je pocela da vristi,ja sam ubrzavao I ona je svrsila opet.

Ona se naguzila I morao sam da probam tu pozu sa curom koja ima tako dobro dupe!!! Naguzila se, stala na ivicu kreveta,rasirila noge I izbacila dupe.Stao sam iza nje i poceo je razvaljivati u picku.Vristala je,ja sam je udarao po dupetu,hvatao za sise,a ona je samo trazila jos.Pala je dole, legla na stomak I izbacila mi dupe,ja sam je jos cjepao u picku I ona opet dobi orgazam.Rekla je da nece vise u picku,a ja sam samo cekao kada cu je jebati u to perfektno dupe.Lezala je tako,a ja sam je jebo u dupe I opet je vristala,derala se ja sam legao na nju I razvaljivao joj supak.

Osjetio sam da cu svrsiti I izvadio sam ga,ona se okrenula I otvorila usta I poceo sam svrsavati.Uslo je sperme I u usta,razmazalo se po bradi,sisama…lezali smo oboje zadovoljni..

Cesto ponavljamo to…moja komsinica I ja..

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/05/02/23427/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt