ISPOVEST: Žena mog direktora – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Žena mog direktora

“Hoćeš da me jebeš na direktorovom krevetu” reče mi sa smeškom.

“I da smo na drvetu želeo bih da te jebem” Rekao sam i prišao njenim raširenim nogama. Odmah sam se bacio na lizanje sočne pičke. Cmakao sam joj usmine i lapao klitoris. Napaljen kao konj divljački sam je lizao. Ona mi se poturala i gurala guzu ka mom licu da je još jače ližem.

„Pojedi me… celu me pojedi. Uuuhh!“ Nudila mi se sve više i više. Izdizala je guzu iznad kreveta pa sam poturio dlanove i prihvatio je za to malo dupe i navlačio na svoje lice. Jezikom sam prodirao u nju i srkao sokove. „Tako mali moj, pojedi mi je“ Čupala me za kosu i gurala u sebe. Stisnuo sam je jako za guzu i celim ustima obuhvatio celu picu u svoja usta.

„Aaaaaa, celu… celuuuuu. Aaaa…!!“ Vrištala je. A tako dobro je vrištala i stenjala tim zagreblim glasom.

Naglo sam prestao da je ližem i pridigao se. Razdvojio joj noge i tako odignutog dupeta ušao u nju ceo. Izvila je ledja i još se više odvojila od kreveta. Nabola se do samih muda. Nikako mi nije delovala ovako razgibano. Uživala je vidno. Jedva sam se borio sa njom u krevetu. Trebao sam da je obuzdavam.

Uspeo sam da je spustim skroz na krevet. Butine sam joj skroz naslonio na sise i nago se nad nju. Kao da je bila od gume. Savijala se kako sam želeo. Kolena su joj dodirivala ramena. Pica otvorena i mokra. Nabijao sam se u nju silovito. Tako je sama želela. Pogledala je dole gde sam ulazio u nju i dlanom jako počela da trlja klitoris.

„Sssss. Aaaaaa. Sad jako, jako ne prestaj“ Jako sam i nastavio. Bukvalno smo odskakivali sa kreveta. Ona je sve jače trljala klitoris. Zamenila je ruku koji je prethodno olizala. Kao prava matora pornićarka. Gledala je otvorenih usta u svoju picu i jako je trljala. Noktima mi je grebala kitu dok se trljala.

Onda je opet podivljala. Počela da se izvija da doziva boga i da stenje i dahće jako. Opet sam morao jako da je držim, da bih je ukrotio. Kakva mašina za jebanje, pomislio sam.

Konačno se malo smirila i ja usporih i izadjoh iz nje. Onda iznenadjenje. Prsnula je po meni od stomaka skoro do lica. Pa još jednom. Kao crevom da me okupala….

Ostao sam skamenjen. U čudu šta me snadje. Pogledal me i dalje sa dlanom na pici..
„Šta je bilo… Nisi navikao na ovo?“ Reče zadihano i isprekidamo.
„iskreno nisam.“ Rekoh i odaljih se malo. Cureli su niz moj stomak na krevet njeni sokovi.
„Ovo je pohvala za tebe. Ovako mi je samo kada se dobro napalim i kada me neko dobro jebe“

Rekla je i samo se okrenu. Isturi guzu ka meni i pozva me na sebe.
„Upadaj, nemoj samo da gledaš.“ Pošto je primetila moje čudjenje kada sam video kako lepo malo dupe ima. Stisnuo sam joj guz da ga osetim. Taman mekan koliko treba.
Dignut kurac je sam ušao u nju. Mislio sam da će biti mirnija, ali je opet krenula da divlja. Da se nabada na mene, uplašio sam se da će mi prelomiti kurac. Uhvatio sam je za struk i navlačio jako da bih je obuzdao. Priljubila je grudi uz krevet i isturila guzu skroz ka meni. Savila je kičmu kao gimnastičarka. Kako se dobro jebe nisam mogao da verujem svojim očima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt