ISPOVEST: Ljubavnica je bolja od žene – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Ljubavnica je bolja od žene

Nakon dobrih desetak minuta lizanja njene pice uspravio sam se i namjestio kurac na njenu raširenu picu, te ga lagano gurnuo unutra. Zastenjala je jer je bila jako uska. Gurao sam ga polako dok nije ušao do kraja u njenu usku picu, a onda sam ga počeo zabijati sve brže i brže, dok je Marija stenjala sve jače i jače, a onda vrisnula i zgrčila se dok je svršavala.

Nakon toga se opustila, pa sam ju nastavio jebati svom žestinom. Auto se ljuljao kao blesav, prozori su bili zamagljeni, a meni se znoj polako cijedio niz leđa do šupka i na jaja.

Nakon toga je ponovo počela svršavati, a kad sam osjetio da ću i ja svršiti te prostenjao da ga vadim samo me obgrlila nogama i prošaputala:

– Ne vadi gaaaaa.. .. mmmmmm.. .

Zabio sam ga još par puta i počeo joj puniti picu svojim vrelim sokovima. Drhtala je dok sam ju punio i zabijao ga do kraja dok nisam sve iscijedio u nju, a onda ga izvadio i sjeo kraj nje na sjedalo. Ona se odmah nagnula prema meni dala mi dugi poljubac, a onda se spustila do kurca i počela mi ga ponovo pušiti. Očistila ga je cijelog od sokova, te kad je bio dovoljno tvrd pogledala me i rekla:

– Imam ja još jednu rupicu -izvukla je iz torbice na prednjem sicu neku kremu za ruke, te mi istisnula na kurac i dobro ga namazala.

Nakon toga si je namazala šupak i okrenula mi leđa, te se namjestila svojom povećom guzom na moj kurac i počela lagano spuštati na moj kurac. Ulazio je polako, a onda je samo nestao u njoj što je kod nje izazvalo uzdah zadovoljstva. Znao sam da ga je dobivala već u guzu, što mi je napomenula prije, ali da tako gušta u tome, e to nisam znao.

Počela se nabijati na moj kurac dok sam joj ja pridržavao guzu. Bio je to napaljujući prizor, pa sam ju privukao na sebe, malo kliznuo niz sic i počeo joj ga nabijati dok sam ju čvrsto držao i jednom rukom joj trljao picu. Stenjala je sve glasnije, a onda je počelo špricati iz nje, pa je pod u autu ubrzo bio mokar, a sa njime i moja ruka, te noge. Nastavio sam ga zabijati i ubrzo sam i ja svršio, te joj napunio guzu spermom.

Ostala je sjediti na meni dok sam joj ja ljubio ramena i mazio sise, sve dok kurac nije kliznuo iz njene guze onda se je ustala i čučnula između sjedala, pa mi ga oblizala.

Izašli smo iz auta, te nas je šokirao hladan zrak, pa smo se nabrzaka obukli. Odvezao sam ju natrag do firme i dogovorili smo se za sljedeći susret, ali je rekla da ćemo sljedeći put kod nje doma, da se ne smrzavamo.

Nastavak slijedi

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt