UDOVICMATORKA: Ako j**eš kao i tvoj tata, onda želim te probati – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

UDOVICMATORKA: Ako j**eš kao i tvoj tata, onda želim te probati

Nakon par dubokih zabijanja „do jaja“ sam preobilno svršio direktno u njeno grlo. Nije se odmakla već je držeči ga u ustima jezikom palacala posvuda po njemu. Ustala se i samo pitala koliko mu treba da se ponovno digne provocirajuči me, jer je zbog popijene viagre bio tvrd ko čelik. Razmaknuo sam šalice i posjeo ju na stol.

Sagnuo sam se i njene raširene noge prebacio preko svojih ramena i počeo joj lizati pičku. Bila je slanija nego druge do tada, ali nisam htio odustati. Čim sam je liznuo stresla se. Grickao sam joj debele usmine pa nabubreli klit a ona je sve teže disala. Palac mi je naravno bio cijeli u njenoj guzi. Ponovno je svršila. 

Iako stara bila je poprilično vlažna od sokova i divlje sam se zabio u nju i počeo ju jebati. Onako polegnuta na stolu je doslovno gnječila sisu dok joj je druga ruka obrađivala klitoris. Iako me provocirala

– „možeš ti i bolje, daj se potrudi.. .. “ sve je teže disala i polako sam osječao kako se grči. Njena od jebačine preširoka pička je sve jače vlažila i šljapkanje mog kurca je bilo sve glasnije. Iako je bila razjebana i široka, u grču dok je svršavala je stegla pičku oko mog kurca i osjetio sam kako njene usmine pulsiraju oko mog kurca.

Rukama me uhvatila za guzu i nasadila se do kraja dok je glasno svršavala. Ja nisam svršio iako sam bio blizu nego sam joj naredio da me zajaše. Iako je rekla da treba malu pauzu, zgrabio sam je za kosu, nabio joj kurac u usta i kratko mi je pušila dok sam prokomentirao

– „htjela si moj kurac i zajaši me“.

Već su me prepone boljele od silnog trljanja, ali nisam joj želio dati povoda za provociranje. Sjela mi je na kurac i gotovo da se nije dizala , samo je kružila bokovima i uz teško disanje stenjala. Trbuh i prepone su mi bili svi ljepljivi od sokova i dok sam se pokušavao zabijati u nju onako nasjednutu na kurac kako bi svršio, divljački sam joj gnječio sise i štipao one njene debele bradavice. Svršavala je u grčevima i doživjela višestruke orgazme, a ja sam doslovno uz životinjski urlik svršio i ispraznio ono malo sperme kaj mi je ostalo u jajima duboko u njenu pičku.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2024/04/20/23387/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt