UDOVICMATORKA: Ako j**eš kao i tvoj tata, onda želim te probati – Ispovesti
Ispovesti

UDOVICMATORKA: Ako j**eš kao i tvoj tata, onda želim te probati

Godinama smo imali vikendicu na Korani i kao u večini vikend naselja svi se družili. Imao sam dvadesetak godina.

Moji roditelji su se često družili sa susjedima, a teta Sonja (dugogodišnja udovica) je dolazila svakodnevno do nas. To je (u ono vreme) za mene bio dobrodržeči babac. O njoj su kružile kojekakve priče zbog njenog slobodnijeg ponašanja i odijevanja. Često sam i sam drkao misleči na nju.

Toga dana je moj otac slavio rođendan. Ušao sam u sobu i zatekao oca i tetu Sonju kako se strastveno ljube. Nisu se zbunili nego je Sonja jednostavno rekla da to nije kako izgleda? ? ? Nisam mami ništa o tome govorio, a nakon rođendana je Sonja i dalje dolazila k nama.

Prošlo je petnaestak godina. Na Koranu zbog obveza odlazim sve rijeđe, a onda odjednom.. .. .

Dobijem zahtjev za prijateljstvom na faceu od tete Sonje. Ignoriram ga. Pošalje mi jednu, drugu, treču poruku i idem pogledati njene fotke. Malo se postarala, ali još uvijek poželjno izgleda. Nakon još par poruka tipa „zašto ne prihvatiš zahtjev za prijateljstvom“ jednostavno sam joj bezobrazno odgovorio. „Kaj, tate više nema, pa bi sada moju kurčinu“.

Odgovorila mi je doslovno „ako je tako kao što kažeš i imaš kurčinu i ako jebeš bar upola kao tata, naravno da želim. Tu sam u Zagrebu, pa dođi da te Sonja isproba“.

Nisam mogao izdržati nego sam dogovorio da odmah sutra dođem do nje.

Pozvonim na vrata i otvorila mi je u suknji malo ispod koljena i košulji raskopčanoj gotovo do pupka. Smijala se, dok sam ja glumio smrtno ozbiljnog ljutog dečka. Ponudila me kavom i kad je skuhala, sjela je nasuprot mene i digla nogu na moju stolicu. Suknja joj se podigla i otkrile joj samostoječe crne čipkaste čarape.

Pogledao sam je i rekao „kaj si tako nestrpljiva, tako si zagorila? “.

Samo se nasmijala i podigla i drugu nogu na stolicu i raširila noge. Ostao sam iznenađen – nije imala gačice. Doslovno sam joj rekao da bi mogla piti kavu gola i bez riječi se skinula. Obzirom da je debelo prešla sezdesete imala je poprilično dobre sise, bijele od grudnjaka na preplanulom tijelu, a dlakava uređena pička se isticala od bjeline badića koji je ljeti nosila. Preplanulo tijelo s bijelim sisama i pičkom, te još i one sitne bore iznad sisa su me uvijek izluđivale. Rekao sam da mi se nije digao na njen izgled i da će se morati potruditi da ga digne.

Bez pogovora me počela skidati i iznenadila se da mi se već dignuo. „oho, želiš tetu Sonju? Vidim da mi se tvoj kurac veseli. Dok sam pio kavu klekla se ispred mene i počela mi pušiti. Stvarno je bila majstor i „znala je znanje“ Čas bi ga pušila, pa ga cijelog strpala u usta, pa jezikom prelazila cijelom dužinom kurca koji je očvrsnuo do maksimuma, pa se spuštala do jaja koje je malo lizala, pa malo cuclala. Grubo sam je primio za glavu i nabijao na kurac.

Kada bi ga nabio do kraja – mislio sam da će se zagrcnuti, ali ona je onako nabijena na kurac jezikom lizala jaja. Malo sam je okrenuo da bi joj rukom „kopao“ po pički. Več je bila poprilično vlažna i grubo sam joj odmah zabio dva prsta u pičku. Bila je sve uzbuđenija i teže disala, a i ja sam bio pri svršavanju. Sad sam je jebao s tri prsta u pički dok sam joj palcem pokušavao uči u šupčić. Nisam uspijevao „onako na suho“, a htio sam joj nanijeti bol, pa sam izvadio prste iz pičke i „podmazao šupčić“ njenim sokovima. I dalje sam je nastavio jebati i polako palcem prodirao u šupak. Počela se grčiti i uz glasne uzdahe svršila. Još kratko vreme mi je trebalo da i ja svršim. Primjetila je da sam „pri kraju“ i rukom mi uhvatila jaja kako bi odgodila svršavanje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt