Istinita priča koja se desila u Zvorniku – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Istinita priča koja se desila u Zvorniku

Samara me po guzi, jebe divljacki, a malo i polako kako ja volim, opet ja svrsavam ali ovaj put nece da prekine, zamolio me ako mogu da nastavim, nastavljam i dozvoljavam da me tuca i tuca, kaze da voli duzi sex i da moze dugo ako ima potrebe da je uvek imao duzi sex nego sto ljudi inace imaju ali ako je meni neugodno, moze i da svrsi brzo. Odlucim da to traje sto duze.

Trajalo je to jedno 20-25 minuta, nisam mogla vise izdrzati, skidam se sa kurca, uzimam da ga pusim onako sav umazan od raznih sokova, toliko je cvrst da ne mozes ga lako saviti prema dole, kao na ofinger da sam se zakacila, okrecem se na ledja, lezem na zadnje sediste, poklapa me on, zadize noge, lize je malo, uzdize se, uzima ga, trlja me njime po maci, ona mokra, sve klizi. Vec sad pocinje da ga stavlja unutra polako i nabija do kraja ali sve to polako, pravo onako vodjenje ljubavi kakvo ja volim. Jebe me tako jos nekih 10 minuta, ne mogu vise, crknucu kako me je dobro izjebao, kazem mu to, kaze u redu sad cu i ja, za nekih minut vidim na njemu da je to to, da se priblizava.

Uzima ga, vadi iz moje vulkanske mace koja vristi od uzbudjenja, drka rukom dok je preko mene dok ja lezim na ledjima, uzimam ga u ruke onako tvrdog, drkam na sebe, osecam da ide, kad najednom krenu sperma da siklja po mom stomaku, po grudima, vrela, gorim, spusta se, ljubimo se, ja na drugoj planeti, drhtim, izjebana kao nikada do sada, dizem se, on mi opet siri noge i nastavlja da je lize u znak zahvalnosti.

Oblacimo se. Krecemo kuci, vozim, mazim ga po njemu, on ga izvadi i ja uzmem u ruke da se poigram dok smo se spustali niz Gucevo.

Stizemo do njegove zgrade, vec je bilo i kasno uvece, trebala bih spavati pa na posao. On me poziva kod sebe. Pristajem. Ulazimo u neki stari lift, sve nekako sexy onako jer volim starije gradjevine i da imam sex na takvim mestima, starija je zgrada ali ok, takve su te zgrade po Zvorniku…Ostatak price u stanu je za neki drugi put kao i treci dio kad smo se skoro opet dogovorili i videli, tek tad me je odvalio, jos vise i duze a i ja sam tad vec bila spremnija.

U toj voznji do kuce, govorim mu ovo mi je trebalo od sad si moj jebac zauvek ako budes zelio. Odgovara, naravno pile moje, sve dok sam slobodan. Upitah, a kad budes zauzet? Onda ne, nisam varao nikad pa ne bi ni kasnije. Onda ces biti moj, samo moj ako zelis vezu. Odgovara on ,,Pa ne znam, imao sam jednu kratku vezu, skroz nebitno jer se nije nista desavao i jednu dugu vezu od vise godina i jednom sam se zaljubio ne bih opet a ovo mi je sad prvi put da ovo radim sa nekom drugom. Imao sam prilika u zadnjih godinu ipo ali nisam imao volje nekako, trazio sam curu za vezu jer ovo nije dobro ovako.

Odgovorim mu da sam i ja ista ali mislim da mi nije poverovao. A stvarno jesam, ovo mi je prvi put imam nesto sa nekim ko mi nije decko. Imala sam 6 momaka, 6 puta se ljubila, 6 puta bila u vezi bez ikakvih tajni i sa njih 6 spavala i ovo mi je prvi put ovako nesto da radim jer ovo kurve samo rade, mislim da spavaju sa random likovima. Kad god sam pocinjala vezu, bar prva dva meseca se nisam dala jer nije bi bilo potrebe kod mene.

Samo ljubljenje, cak nisam htela ni da zavirujem u gace jer me to nije zanimalo tako rano. Uvek sam bila striktna i na nivou, birala fine momke, gledala da slicno razmisljaju, ostalo nije bilo vazno mada nekako sex je sa ovim bio najbolji. Mogu tek da zamislim kakav bi bio sex da smo u vezi i da se volimo. Ja njega vec volim donekle od tog prvog susreta dok smo pili alkohol, onako cutali i sedeli u restoranu kao dva najfinija bica ali opet, ne moze to tako brzo.

Mi se sad cujemo, pisemo kao da smo u vezi, odemo do drugog grada prosetati, isli smo jednom jer skoro smo se tek upoznali, vreme je pred nama, ne setamo ovde u Zvorniku jos uvek jer on nece ali ne znam. Ne mislim da me shvata ozbiljno za vezu zbog ovoga bez obzira sto sam starija od njega malkice, verovatno misli da i ja njega iskoristavam ali mu se svidjam fizicki, u to sam sigurna jer i sama se sebi svidjam, nemam greske.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt