Istinita priča koja se desila u Zvorniku – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Istinita priča koja se desila u Zvorniku

Hvatam da ga drkam jednom rukom, dok drugom rukom ga hvatam za straznji dio vrata, privlacim sebi i ljubim, zabijam jezik dok ionako tvrd postaje u rukama jos tvrdji, osecam da mi sve kaplje niz noge koliko sam ovlazila. Okrece me, postavi me da sednem u normalan polozaj na zadnjem sedistu, hvata sa preda, zadize noge, siri ih koliko sam fleksibilna, a jesam dovoljno, zabija jezik u moju macu i tuca me jezikom kao niko do sad. To mi nikad niko nije radio.

Dobijam komplimente kako je lepa, roza i mirisljava i da bi ovo danima radio, odgovorih mu, sreco i ja bi da mi to radis danima, samo me tucaj jezikom, lizi je, da ti svrsavam po licu. Odgovara on, tu sam da ispunjavam zelje. Pomislih, ovo se retko srece, obicno muskarci sebe stave u prvi plan.

Vucem ga za kosu, nabijam mu glavu medju noge, vristim, sreca u sumi smo, ne moze nas niko cuti, sve sto dopire iz sume su kapi kise koji padaju sa listova na krov auta, znojimo se oboje, otvaram prozor, dize me, provlaci mi glavu napolje kroz prozor, siri mi noge od pozadi i opet pocinje da lize i da je puni jezikom kao da sam u raju. Toliko sam svrsila na njegovo lice da se umazao ali bukvalno, vracam se unutra i ljubim ga takvog umazanog od sokova moje mace.

Saginjem se dole, uzimam ga u usta dok on brise lice, u roku sekunde tvrd postaje jos tvrdji, nabijam ga do kraja sebi u grlo, vec sam znojava podosta ali on je puno vise od mene. Ima tako lepo telo, mirisljavo nekako kad se oznoji pa pocne da pusta miris, ima poseban miris koze koji posebno deluje afrodizijacki kao i njegove ruke koje su sad vec pune vidljivih vena koje ja obozavam.

Okrecem se prema napred, postavljam se izmedju dva prednja sedista, to su mi sad nasloni za ruke dok je guza njemu ostavljena pozadi da radi sa nje sta pozeli, seda pozadi, hvata me i vuce na dole da mu se nabijam na tvrd kurac, polako, lagano ulazi ali ne odmah do kraja. Dobijam samaranje po dupetu i komplimente kako je to najbolja guza koju je ikada video i da ce me tucati 3 sata bez prestanka ako dozvolim.

Pitam ga a bivse?

Kaze kakve bivse, imao sam jednu.

Pa kakva je u nje guza bila.

Kaze dobra ali ne ovako kao tvoja koja se retko vidja i u pornicima.

Hvata me za moje vece prirodne grudi za koje daje isti kompliment da su bas onakve kakve je zamisljao. Dok mi stiska grudi ja mu se nabijam na tvrd klizav kurac. Zna sta radi, naucio je kako dobro da radi. Nije mi trebalo par minuta i da svrsim opet ali toliko ludacki, da je citav kurac bio umazan mojim sokovima i njegova jaja i iscurilo je po sedistu, tek tad sam shvatila da nisam stigla ni da razmisljam ranije da stavim dekicu ispod ali on jos uvek nije svrsio sto je odlicno za mene, a kurac stoji kao da smo tek poceli.

Ja vise ne mogu, ustajem, okrecem se prema njemu, ljubimo se ponovo, hvatam ga za kurac, mazim, drkam ne znam ni ja vise sama od tog ludila sta sam sve radila. Hvata on mene i okrece me, hvata za guzu i pocinje opet da ulazi polako, pa malo brze, pa opet polako, pa opet brze dok me ljubi po ledjima i vratu, vuce za kosu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt