Istinita priča koja se desila u Zvorniku – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Istinita priča koja se desila u Zvorniku

Mrak krenuo polako da pada, rekoh sta cemo sad, malo je i hladnjikavo. Rece on kao pa nista ajmo kuci ako imas kakvih obaveza. Rekoh mu da nemam i da smo mogli jos malo da se provozamo, mozda negde sad na neki kolac jer ovde u restoranu smo potpuno zaboravili na slatko, valjda jer sam njemu bila slatka i on meni.

Mala sala Pristane on i odlucim da se prozovamo na Gucevo. To je jedno brdo iznad Banje Koviljace i Loznice. Vozimo se mi gore i primecujem da me zagleda, pomalo stidno sa znatizeljom. A ja bila u kratkoj suknji koja je lagano mogla da se zadigne, a kako sam sela da vozim, jos vise se povukla i otkrila moje lepe noge, meni su crne cipkaste tange vec ovlazile od te tisine i poneke reci, a raznih scena u glavi i zamisljanja, toliko da sam pocela da pomalo uvijam noge.

Pre nego sto sam krenula, u nadi da ce se nesto desiti jer sam planirala da ucinim prvi korak, namerno sam ubacila kondom onaj pretinac na suvozacevo mesto, a kondom mi je ostao od bivseg sa kojim se ne cujem od kako smo prekinuli pre tacno 11 meseci koji se poklopio datum taj dan.

Namerno mu kazem da mi doda vlaznu maramicu iz pretinca da obrisem sminku, kao razmazala se i on otvara i ugleda kondom i nasmeja se. Pita me sta je ovo i ja kao e jebi ga, ne znam otkud to tu i nasmejah se zavodljivo, oblizujuci jezikom oko usana dok dole erupcija medju nogama. Vidim on se tu vec opustio momentalno, ucini mi se bar tako. Doda mi maramicu i dok sam kao obrisala sminku, kako sam otvorila prozor da izbacim vani, okrecem glavu levo ka prozoru, bacam maramicu, u tom trenutku on mene pomazi po nozi a kroz mene vatra prodje nisam mogla da se suzdrzim, odmah ga uhvatim desnom rukom da pomazim preko pantalona i osetim da mu se odmah ucvrsti.

Pre samog vrha, stanem u sumicu pored puta, prvo mesto na koje sam naisla, inace mesto za takve stvari, okolina je puna maramica. Srecom niko nije bio tu u to vreme. Vec je mrak pao dovoljno. Ostavim grejanje i auto da radi, uhvati on mene za butinu sa strane i poce da me ljubi, uhvati mi lice sa obe ruke onako pohotljivo kao da nije odavno to radio, u tom trenutku ja prelazim rukom preko njegovih pantalona, stomaka i grudi sva uspaljena, konacno mi zavlaci ruku pod suknju i tek sada osecam koliko sam zapravo mokra.

Trlja je preko tangi, ja uzdisem, sve vri, osecam da bi trebalo hladjenje upaliti iako je zima napolju zbog kise koja je padala ranije, pomice tange u stranu i gura mi prst u nju, a ja na nekom drugom svetu u tom trenutku. Gura prst, i mazi me iznutra bas onako kako ja volim, gornji deo unutrasnjosti mazi savijajuci prst prema vani. Vadi prst iz moje uzarele mace, onako sluzav, prelazi preko moje usne jednim laganim potezom, tek toliko da samo ostavi trag sluzi na usni i onda polize svoj prst koji je pun mojih sokova. Meni u tom trenutku poplava medju nogama.

Odgurujem ga, prelazim na zadnje sediste, zovem njega. Skida on patike i dolazi. Skidam mu majicu i pantalone u rekordnom roku, vidim i kod njega su gace mokre od sluzi, vidim da ima perfektan primerak i da ce ovo biti nezaboravna noc. Skida i on mene i ostavlja u brusu i tangama.

Skidam mu bokserice i na moje iznenadjenje, doceka me obrezan kojeg sam toliko prizeljkivala. Zamisli, nikada nisam imala priliku biti sa takvim. Otpriike 15-16cm, normalne debljine da moze sve sa njim da se radi bez boli u svakoj pozi, lepo izgleda, jaja su mu onako povelika jer su bila opustena vec tu, toplo je bilo pa se moglo i videti, tvrd ko beton, stoji zakrenut prema gore, uspravno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt