Istinita priča koja se desila u Zvorniku – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Istinita priča koja se desila u Zvorniku

Nekako on dodje sebi pa rece: ,,Ako nije glupo da te pozovem kod mene dok ti ovo pogledam, sam sam”. I tu mene tek obuzme neka dodatna euforija, razne misli i svasta nesto, vec sam zamislila kako me zove da me izjebe ali ja ipak odustanem i odlucim da pozovem taksi i kazem mu: ,,Sigurno ce to potrajati, a i ko zna kada ce ova kisa da stane”. Broja nisam imala od taksiste jer mi nikad nije trebao, imam svoje auto, pitam njega, kaze nemam ali mogu saznati. Pise on nekom poruku i dobije broj. Da mi broj taksiste, ja pozovem i sacekam, a on je vec otisao u stan.

Dok sam cekala, gace su mi bile vec ovlazile jer sam zamisljala razne scenarije. Setkala sam se gore dole cekajuci taksistu. Konacno dodje i ja odem.

Dodjem kuci, ubrzo on meni pise posle skoro sat vremena, ,,ej, gotovo je ovo”. Rekoh, zar vec tako brzo? ,,Ma bilo je nesto bezveze” kaze on. Rekoh mu da sam iapk trebala da prihvatim poziv i da sacekam kod njega.

Odgovara on ovim recima: ,,Trebala siii i to je meni malo cudno bilo iako nije ali valjda nisam dugo ni ja imala sex niti me zanimalo do tog trenutka, svi su nekako bili naporni, previse slobodni, napadljivi pa mi se nije dalo jer obicno se razocaras na kraju od takvih od kojih ocekujes previse i pomislih, ma i njemu su sigurno razne misli kroz glavu prosle, kao i meni u onom trenutku dok sam mu pomazila ruku, musko je kako da ne pomislli, a ipak miran, kulturan, sto mene i privlaci jer ovek bude BUM kod takvih na kraju. Odlucim ja da ucinim prvi veci korak pa sta bude. Rekoh mu da dolazim samo da se istusiram i sredim. Kaze on nema problema, ne zuri.

Dodjem ja i sada je sve normalno, nema tenzija, objasni mi da laptop radi normalno, ne koci i ja ga pitam koliko sam duzna, kaze on nista. Reko daj nemoj zezati, mora nesto. Ma kao ajde ne treba nista, drugi put i potapsa on mene sad po ruci. Ja navalila kao mora i mora nesto i dajem mu 3000dinara koje sam imala kod sebe, rekoh nisam stigla da zamenim pare ali evo moze u dinarima ili da ides sa mnom tu da razmenim do menjacnice. Nece da uzme i ja odlucim da nesto ucinim prva i pozovem ga na veceru. I on se opet malo postidi ali pristade. Rekoh idemo odma ili neki drugi put?

Kaze moze odma ali moram prvo do stana da se istusiram i obucem, hajde sa mnom gore. I ja podjem, udjem, sednem na neki ugao, malo se i zavaim, uzmem telefon da javim prijateljici da je sve u redu sa laptopom i sacekam da on zavrsi. Istusira se on i obuce, kaze e zaboravih da se obrijem od treme a i da ti ponudim sok, reko ma ne treba nista hvala skoro sam pila kafu i sok.

Rekoh, ja volim obrijane ali nema veze, nije ti gusta brada, okej si nije puno narasla, a primetila sam i da mu ne raste bas svugde, ima na vecini ali ima tri cetiri mesta gde fali malo tako da ono, lepsi bi bio da se obrijao skroz ali nije vazno jer nije velika, mozda dva dana stara.

Krenemo moji sa mojim autom u jedan restoran, Drinska stena se zove, nalazi preko Drine, u Srbiji, desetak minuta automobilom. Veceramo tu, nismo puno ni pricali, onako se gledali, pijuckali vino.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt