ISPOVEST: Druženje sa susjedom udovicom koja zna šta želi – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Druženje sa susjedom udovicom koja zna šta želi

Ušao sam kraj nje i očešao rukom njene velike sise, a ona se nije odmakla, već je samo pitala:

– Žarko, jesi li za kavu ili nešto žestoko? -miris njenog parfema je bio ubojit, pa sam tren ili dva pokušavao shvatiti šta me je pitala, a onda sam rekao:

– Može kavica.

– Super, evo me odmah -okrenula se na peti, a ja sam gledao za njenim dugim nogama i zamamnom stražnjicom, pa sam osjetio kako mi se macan u gaćama budi iako sam ga dobro sinoć ispraznio u Dijaninu picu i usta, jer mi ga je obožavala pušiti i lizati.

Inače, kurac mi je bio povećih dimenzija, pa sam smatrao i to jednim od razloga zbog kojeg se Dijana udala za mene, običnog šljakera. Sa takvim mislima i već napetim kurcem sam otišao u kupaonicu na katu, te sam ubrzo tražio gdje voda curi. Nisam ništa vidio, a uto je stigla i Branka sa mirisnom kavom. Ja sam uočio olabavljeni sifon ispod umivaonika i trenutno sam ga zatezao, pa sam rekao Branki da pusti vodu. Ona me opkoračila i onako raširenih nogu stajala iznad mene i pustila vodu. Pogledao sam gore i vidio kako joj se pica ocrtava preko kupaćeg, a moj kurac je već nadigao sportski šorc koji sam nosio. Kad sam pogledao malo bolje vidio sam da joj je badić mokar na samoj pici, ali nisam ništa komentirao, već sam mirno rekao:

– Čuj Branka, na tušu i kadi ništa ne curi, jedino je ovaj sifon malo curio, tako da bi sad trebalo biti sve u redu.

– O curi, curi.. -rekla je sa širokim osmjehom na licu, pa nastavila- .. ali ne tu gdje se vidi..

– A da? A gdje to curi? -upitao sam sa smješkom sjedeći na podu dok mi je njena pica bila skoro u visini očiju.

– Ohhh.. pa još je veći izbliza -a onda je na moj upitni pogled sao nastavila- Znaš, vidim sa prozora kad se ti i Dijana jebete, pa sam imala priliku vidjeti koliki ti je, a i znam da me voliš promatrati. -nisam ništa govorio, jer nisam ni trebao, a Branka je klekla i moj kurac je uskoro završio u njenim ustima, a ona ga je gutala i gutala. Osim Dijane mi ga niti jedna nije mogla cijelog staviti u usta. Ubrzo mi je kurac bio bolno tvrd, pa sam ju podigao i nagnuo ju na veš mašinu, odmaknuo badić u stranu i gurnuo joj kurac u mokru picu. Zastenjala je glasno kad joj je ušao do kraja, a onda sam malo zastao i počeo ju polako jebati. Nisam žurio jer nije bilo potrebe, barem za Branku i mene. Jebao sam ju izvlačeći kurac skroz tako danje skoro ispadao iz njene pice, pa bi ga vračao do jaja. Trajalo je to tako par minuta, a onda je Branka rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt