ISPOVEST: Noć za pamćenje sa ženom od strica – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Noć za pamćenje sa ženom od strica

– Šta radiš, pitao sam ?

– Uhhhhh, izvini zbog ovoga molim te, odgovorila je!

– Ne brini, nemoj se stidjeti, shvaćam, te, samo ne shvaćam zašto mi varaš strica?

Skontala je da sam tu već duže vrijeme i nije znala šta da kaže.. . Samo mi je rekla da zatvorim vrata i priđem do nje što sam i uradio.

– Hoćeš li mu reći za ovo ako ti napravim uslugu, pitala je?

– Kakvu uslugu, odgovorio sam?

Ona mi je samo spustila ruku u predjelu kurca i odmah sam znao na šta misli. Jedva sam čekao ovu priliku i nisam je smio propustiti.

– Neću, rekao sam.

Tada je izvadila moj kurac i lagano ga počela lizati. Osjećao sam se tako dobro da nisam želio da ikad prestane. Uzdisao sam dok me gledala jebozovno svojim crnim očima.

– Svidja li ti se, pitala je?

– Uhhhh, jako, baš ga dobro pušiš, odgovorio sam.

Inače je imala dobre usne, prave pušačke, i dobar rad jezika. Gutala ga je najdublje što je mogla. Njeni kurvinjski nokti su prelazili preko mojih muda i činili mi još veće zadovoljstvo. Odrađivala je posao profesionalno, kao prava kurvica.

– Uuuuhhhhh puši ga kurvo!

– Joj dušo, ja bih da mi ga staviš u pičku, jako sam se napalila, rekla je.

Uzeo sam kurac i namjestio je na krevet. Raširila je noge i digla ih visoko u zrak. Prislonio sam joj ga na picu i prelazio preko nje laganim potezima.

– Zabij mi ga molim te, rekla je!

Stavio sam joj ga i jako nabio u pičku na šta je ona počela da me stišće i pribija sve više uz sebe. Sokovi iz njene mesnate pice su curili i podmazivali moju nabreklu kitu. Stavila mi je noge na ramena dok je sa užitkom primala mlad kurac. Inače sam sportski tip pa sam bio izdržljiv i mogao sam tako da je karam do kad želi. Rekao sam joj da ustane i da se naguzi kako bi je jebao otpozadi. Naguzila se a prelijepa pička se otvorila ispred mojih očiju vapeći da je izbušim. Zabio sam ga i počeo onako mladalački i brzo da je jebem. Uživala je.. .

– Jaoooooo, kako me dobro bušiš dušice!

Lagano bi joj gurao a zatim jednom jako nabio i tako nekoliko puta, a to joj se posebno sviđalo.

– Gdje želiš da svršim?

– Svrši mi u mačkicu dušo, jako želim tvoju toplu spermicu u njoj, odgovorila je.

Zatim sam ga još par puta jako zabio i osjetio da svršavam. Mlazovi tople sperme punili su je a ona je uzdisala i pokazivala zadovoljstvo svojim blagim osmijehom. Izvadio sam ga a ona se okrenula, obuhvatila ga svojim rukama na kojima su bili lijepi dugi nokti i počela oblizivati ostatke sperme sa njegovog glavića. Jako ga je stiskala i cijedila iz njega sve što je ostalo. Sada je punila i usta gledajući me krupnim očima kao prava kurvica.

-Uuuuhhhhh kako je slastan, morat ćeš mi češće ovo raditi, rekla je.

Bilo mi je drago zbog toga i osmijehom sam joj potvrdio da sam za. Rekao sam joj da sam svratio po ključ od vikendice a dobio ovo što sam oduvijek želio.

-Jaoooo dobra ideja, pa sljedeći put možemo na vikendicu i tamo se zabaviti, odgovorila je.

Nakon toga smo ovo ponavljali više puta, kod njih na vikendici, u kući, čak smo uključili još neke osobe ali o tome drugi put. Ostavila je svog ljubavnika jer je sada imala sex mnogo češće i sa mladim muškarcem što joj se sviđalo. Meni je jedino bilo bitno da sam je stalno karao i punio joj rupice kad god bi to poželio. Bila je prava iskusna jebačica a meni je to trebalo.

NASTAVAK EROTSKE PRIČE: Žena od strica namjestila mi je njenu najbolju prijateljicu

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/10/21/22222/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt