ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – 1.dio – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – 1.dio

Bilo je to ljeto. Svake godine prije toga sam odlazio kod tetke na more na ljetovanje par dana. Moji nisu išli jer nismo imali para, pa su mene poslali.

Tetka, koju ćemo zvati Mira, živi u Zadru, udata i ima dvoje djece. Imam bratića koji je godinu dana mlađi i sestrična koja je 5 godine mlađa od mene. Preko dana smo odlazili svi zajedno na plažu, a preko noći je tetak odlazio u noćnu. Ako sam dobro shvatio, u noćnu je odlazio samo kad sam ja dolazio jer je stan bio mali i ne bismo svi mogli spavati.

Dok sam ja bio kod njih, situacija je bila ovakva: bratić je spavao u svom krevetu, a sestrična i tetka u dnevnom boravku na razvučenoj kutnoj. S time da je sestrična spavala s unutarnje stranje kreveta, tetka s valjnske, a ja na madracu pokraj. Iz prve mi nije bilo jasno zasto ja moram na madracu, ali kasnije mi je bilo drago jer sam shvatio koliko je madrac udoban i do čega me kasnije dovelo.

Tetka je bila u tridesetim godinama. Mršava crnka, s lijepim licem, manjim sisama i ništa posebnom guzicom.

Mene je to ljeto počeo jače udarati pubertet i drkao sam ga na sve i svašta. Kako me napokon pogodio pubertet napokon je i kurac počeo rasti i od minijaturnog kurca sam došao do jednog prosječnog kurca od 15 cm. Tad sam ga svaki put mjerio pa sam znao u milimetar koliki je.

Kao što sam rekao, večeri smo provodili nas četvero i meni je tu i tamo znao pobjeći pogled prema Mirinoj guzici i sisama. Primjetio sam da ispod hlaćica nosi obične gaće. Tako jedno ljeto sam bio ležao na madracu i jedina svjetlost u sobi je bila svjetlost tva uz koji sam pokušavao zaspati, no i dalje nisam mogao. Ujutro sam se trebao rano probuditi jer sam se vraćao doma busom. Odlučio sam da ću ga izdrkat i otići spavat. Zažmirio sam i krenuo sam lagano drkat.

U glavu mi je došla slika od današnje situacije s plaže kako je Miri kupaći ušao u guzicu i imao sam pogled na njenu skoro golu guzicu. Od te slike mi se kurac još više ukrutio i nastavio sam drkati jedno vrijeme, no smetale su mi gaće. Odlučio sam da neću otvarati oči kako bi mi ta slika ostala glavi, no morao sam skinuti gaće.

Nakon što sam skinuo gaće osjetio sam nečiju ruku na svom kurcu. Prepao sam se, otvorio oči i vidio da mi tetka drži kurac. “Tribaš pomoć?” , pitala me. Nisam ništa uspio reći, a već je ga je lagano krenula drkat. Toliko sam bio uzbuđen da sam nakon par sekundi svršio. Moja sperma joj je curila niz ruku i ona ju je svu rukama pokupila. “A sad na spavanje”, rekla je dok sam ja oblačio gaće, a ona se digla iz kreveta i otišla u wc.

To jutro smo svi zajedno otišli na autobusni kolodvor kako bi me ispratili, sa svima sam se pozdravio, ali je Mira bila zadnja. Iznenađujuće je obukla majicu bez rukava i bez grudnjaka i trudio sam joj se ne gledati u sise, ali tu i tamo mi je pogled pobjegao.

Kao što sam rekao, nije imala velike sise, ali su mi se činile jako lijepim. Osjetio sam da me zagrlila jače nego inače i rekla “Znaš da dolaziš iduće ljeto?”, a ono što se kasnije događalo je nevjerojatno.

Neočekivano iskustvo s tetkom – 1.dio

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt