“Bratova sestra je bila glasna” – Ispovesti
Ispovesti

“Bratova sestra je bila glasna”

Prvo je bila glasna bratova devojka kad radi “ONO” onda sam ja poludela i osvetila se… Brat i ja delimo stan, svako ima svoju sobu, i poštovali smo privatnost jedno drugom i nismo se dovodili u neugodne situacije. Međutim u zadnje vreme njegova je cura bila jako glasna dok rade ono u krevetu.

Ja sam to ignorirala, pojačavala muziku, stavljala slušalice u uši i sl. međutim to nije prestajalo. I rešila sam se osvetiti. Čim mi je došao momak, kad smo legli ja sam počela ste.njati kao nikad u životu, kad sam završavala čuli su me i 2 sprata iznad i ispod, a ne sa druge strane zida. Momak je me pokušavao utišati ali naravno da nisam htela, čak misli da je bio grub, ja sam lagala da mi se jako sviđa.

Brat mi nije rekao ništa, kasnije tog dana me samo dugo i značajno gledao, ali od tada je njegova draga tiha ko bubica kad dođe.

BONUS ISPOVEST:

 

UTERAO MI GA JE BEZ PARDONA! Uleteo mi je glatko i snažno jer smo oboje bili već dobro podmazani

 

Skoro godinu dana moj život je tekao nekim ustaljenim tokom. Redovno sam išla na studije, povremeno se družila sa drugarima kada je za to bilo vremena, a po pitanju seksa nije se dešavalo ama baš ništa. Odnosno, ništa što bi bilo vredno pomena i opisano u ovim pričama. Sve do negde polovine aprila. Tada su polako počele da kruže priče i dogovori za uranak i provod povodom praznika 1. Maj. Moram da priznam da mi taj praznik nije značio ništa osim nekoliko neradnih dana i ludog provoda na kampovanju i druženje uz roštilj. Smatrala sam da će tako biti i ove godine i samo sam se molila da bude lepo vreme, jer je prošle godine obilna kiša baš upropastila praznik. Sedela sam sama za stolom u bifeu na faksu i prelistavala neke beleške uz kaficu. Tada za moj sto priđe moja drugarica Mirna i sa osmehom na licu sede nasuprot mene.

– Ćao! Šta to radiš? – upita me ona veselo i mahnu konobaru rukom.

– Evo proveravam beleške iz biomedicine i čekam da dođe 2 pa da idem na predavanje.

– Imam novosti za tebe.

– Da čujem – zaklopila sam beleške i radoznalo je pogledala.

– Dogovaramo se celo društvo iz grupe da se zajedno družimo za praznike.

– Nije loše, a gde ćemo?

– E to je ono najiteresantnije. Vedran nas je pozvao sve na vikendici kod njega. Obećao je da će biti ludo.

– Ko sve ide?

– Pa jedino neće doći Svetlana i Zoran iz grupe, znači nas desetak.

– Super.

– Išla sam ka vikendici još uvek pod utiskom onoga što sam čula. Momci se spremaju da nam sipaju špansku mušicu u piće. Naravno da sam znala šta je to, mada nikada u životu nisam probala. Dvoumila sam se šta da radim. Što se seksa tiče, meni nije trebao nikakav afrodizijak, naprotiv, uvek sam raspoložena za seks i volim ga, a sa druge strane, čula sam da te kapi pojačavaju sva čula i da je seks onda mnogo intenzivniji. Jedino sam bila sigurna da nikome neću reći za njihov plan jer sam i ja želela da se ovo druženje razvije u jedno bludno seksualno iskustvo.

Tako je i bilo te večeri. Neko od momaka je krišom sipao nama devojkama u piće Špansku mušicu. Naravno, ja sam svesno popila piće i čekala na efekat koji će izazvati u meni. Nije dugo trebalo. Prva od nas je Milica počela čudno da se ponaša. Svi smo dobro primetili da joj iz očiju odjednom kurac viri. Otvoreno se nudila i ljubila sa svakim i provokativnim pokretima tela davala do znanja do čega joj je stalo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt