ISPOVEST: Vruća snaha za vruće ljeto i udovoljavanje svom svekru – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Vruća snaha za vruće ljeto i udovoljavanje svom svekru

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Vruća snaha

– Koja onda?

– Hmm.. ja.. khm.. -počeo sam se nakašljavati tražeči riječi, a onda promucao- .. mislim.. sve su mi dobre i dobro izgledaju na tebi..

– Aha.. . ali? -polako je došla do fotelje na kojoj sam sjedio, pa sam sad vidio mali piercing u njenom pupku i vidio sjaj oko ruba njenih gaćica što je odavalo da se friško izbrijala.

– Mislim.. sve su dobre kad su na tebi.. -zastao sam i pogledao ju u oči shvativši da ona gleda onaj jastuk na mojim preponama, pa sam dodao- .. jer imaš božanstveno tijelo..

Sagnula se i makla jastuk sa mene, a moj kurac je već bio van gaćica provirio. Otvorila je širom usta i pogledala me u oči, pa sa smješkom rekla:

– Ahaa.. sad znam od koga je Borna naslijedio onaj kurac.. baš sam se pitala..

– Jelena, ja.. -počeo sam, ali me prekinula dorirom svoje ruke na moje usne, pa je sjela na naslon fotelje i zagrlila me.

– Uvijek volim probati original -rekla je i spustila svoju ruku u moje gaćice, te ih odmakla i izvukla mi kurac iz njih i počela ga lagano drkati, a meni je uvalila jednu svoju sisu u usta.

Malo sam zastao, ali sam odlučio prihvatiti igru i počeo sam joj ljubiti i cuclati sisu dok je ona sve dublje disala i rukom mi drkala kurac milujući ga od vrha do jaja i natrag. Bio mi je sve tvrđi, a onda se ona spustila između mojih nogu, pa mi uzela kurac u svoja usta i počela ga pušiti. Bože kako je to dobro radila, čak i bolje od Vinke koja je imala ogromno iskustvo u seksu. Nije trebalo dugo da mi obrađuje kurac, jer sam bio prenapet i ubrzo sam osjetio kako mi dolazi, a ona je bila sa pola moga kurca u ustima, te sam ju primio za glavu i primaknuo bliže kurcu, pa joj svršio u usta. Nije se bunila, već je spremno progutala sve što je izašlo iz mojih jaja. Nije ispustila moj kurac iz usta, već ga je nastavila obrađivati, pa je opet bio tvrd i spreman.

Ona je ustala i skinula si one mikro tangice, pa sam vidio obrijanu picu sa vlažnim usminama.

Popela se na fotelju i došla do moje glave, a ja sam ju primio za guzu i primaknuo ju k sebi i počeo joj lizati dobro namočenu pičkicu. Imala je tako divan miris po nekoj kremi i u kombinaciji sa njenim sokovima je bilo neodoljivo. Nisam je dugo lizao jer se ustala i postavila se iznad mog kurca. Namjestila se na vrh i naglo se spustila niz njega do mojih jaja. Zastenjao sam kad mi je pritisla jaja, ali nisam stigao više ništa jer je započela nabijanje i uskoro je jahala i svršavala na mom kurcu. Svršila je barem dva puta, a onda sam i ja počeo svršavati i napunio sam joj picu svojim sokovima.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt