MAĆEHA: Novogodišnji provod s muževim sinom iz prvog braka – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

MAĆEHA: Novogodišnji provod s muževim sinom iz prvog braka

Uskoro mi je zazvonio telefon, to je bio muž, bila je ponoć. Mali je nastavio da mi gura , a ja sam se javila i jedva se kontrolirala da ne vrisnem. Uskoro mi je svršio u guzu.

Otišli smo da se istuširamo od znoja i raznih izlučevina. Sve vrijeme me je ljubio i mijesio mi sise i dirao mi guzu, a ja sam ga sapunala i drkala mu.

Izašli smo i krenuli da se brišemo, stalno se pribijao uz mene i stalno mi je dahtao za vrat, s ‘obzirom da je bio viši od mene.

Otišli smo natrag u sobu i goli smo legli. Počeo je da me ljubi, spuštao se, ljubio mi vrat, pa sise i velike bradavice. Zatim je krenuo od dole, lizao mi je stopala, mesnate noge i komentirao je kako mi je koža mekana .

Tada mi je izljubio bedra i zario glavu u crvenu pičkicu. Prelazio je iz pičke na čmar i obrnuto. Pritisnula sam mu glavu i jače raširila noge. Cvilela sam od zadovoljstva, kada je prestao i iznenada mi ponovo uvalio kurac. Pičkica mi je pulsirala , kao i njegov kurac, dok u jednom trenutku nisam osjetila toplinu unutar sebe. Svršio je, što me je toliko napalilo da sam svršila i isprskala ga uz jak vrisak.

Legao je pored mene, ja sam ga zagrlila i zaspala na njegovim grudima. Rano sam se probudila, kako bih spremila sobu prije nego što dođe muž. Tomu sam probudila tako što sam mu u snu uzjašila na nabrekli kurac i kada je svršio, otišao je u sobu gdje je nastavio spava. Još malo sam pospremila sobu i obukla se i zaspala.

Kasnije je muž došao s kćerkicom i nije ni slutio kako mu je žena imala najljepšu i najluđu noć s njegovim sinom iz prvog braka.

BONUS PRIČA:

https://ispo-vesti.info/2023/06/26/21224/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt