MAĆEHA: Novogodišnji provod s muževim sinom iz prvog braka – Ispovesti
Ispovesti

MAĆEHA: Novogodišnji provod s muževim sinom iz prvog braka

Kako se približavala Nova Godina, svi su planirali neke izlaske i druženja. Muž je išao kod prijatelja, ja nisam željela s njim, kćer ću odvesti kod nekih drugara, kod kojih će spavati, dok smo se Toma i ja dogovorili za divan novogodišnji seks.

Dan pred Novu Godinu spremala sam se, farbala, lakirala nokte u crveno, otišla na depilaciju nogu, pičke i čmara, kupila sam crvene tange i brus u kompletu, novu usku mini suknju, kako bi istaknula moju guzu i mišićave noge i majicu s dubokim dekolteom, kako bi istaknula sise, sve da muž ne zna.

31. nakon što je muž otišao, brzo sam odvela i kćer i požurila kući. Krenula sam da se spremam, stavila sam crveni ruž, eyelinera, pudera, parfema, obukla sve novo. Spremila sam u spavaćoj sobi svijeće i spremila krevet.

Pozvala sam tomu.

Kada je ušao, snažno me zagrlio i poljubio. Spustili smo se na krevet gdje sam ga uzjašila i nastavili smo da se ljubimo. Legla sam do njega, a on me je mazio i upućivao mi komplimente.

Skinula sam se u donje rublje i skinula sam njega. Počela sam da mu pušim, lizajući kurac, glavić sam mu lizala polako, zatim sam cijeli kurac progutala i pušila, gore-dolje.

Uskoro sam prestala, a on je mijesio moje sise i mazeći mi skinuo brus. Polizao je bradavice i prešao na guzu. Ljubio mi je velike guzove, dok je svlačio crvene tangice.

Legla sam na leđa, a on je počeo da mi liže klitoris i da mi uvaljuje prste, malo u pičku, malo u čmar. Cvilela sam i uvijala sam se, dok su mi kukovi drhtali.

Uskoro se pridigao i nastavio prodire u moju pičku, zagrlila sam mu leđa i stenjala na uvo. Sve brz prodirao, kad me je okrenuo i sa guza krenuo da mi razvaljuje mesnatu glatku pičkicu. Uskoro je svršio u mene.

U istoj pozi je počeo da mi liže obrijani čmar i drka kurac. Uskoro sam osjetila glavić kako mi pulsira na čmaru. Uskoro mi je gurnuo kurac u čmar, do jaja. Glasno se čulo udaranje jaja o moju veliku guzu, a ja sam još glasnije vrištala i stenjala.

Uskoro nisam više mogla da se držim na nogama i legla sam na trbuh, a on je nastavio da me jebe u guzu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt