ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna”

Navijači iz susednog auta su i dalje navijali, vidno napaljeni.

Rekla sam Filipu da skrene na parking, i dalje mu rukama nadražujući kitu. Poslušno je skrenuo i parkirao auto. Znala sam da će “navijači” ići za nama, prosto muski mozak znam u tancine. Spustila sam svoje sedište i skinula tangice. Izbacila sam sise iz haljine i štipala ukrućene bradavice. Filip se spustio između mojih nogu i lizao mi uzavrelu ribicu. Stenjala sam potpuno napaljena zbog lizanja, a i činjenice da nas dva tipa gledaju transparentno.

– Da ih oteram- upitao je Filip.

– Ne, samo me vec jednom jebi- prostenjela sam.

Opet sam uhvatila očaravajuci osmeh mog jebača i primila ga spremno. Filip je zbog tesnog prostora celom svojom težinom legao na mene, tako da sam osetila svaki milimetar njegovog tela. Dah mu je bio blizu mog. Okrenula sam glavu da uhvatim zraka, i videla da ona dvojica uveliko drkaju. Jedan je držao telefon u ruci i zdušno nas snimao.

Pozeljela sam i njih dvojicu u sebi, ali sex sa tri frajera u naseljenom mjestu izazvalo bi katasrofu vecih razmjera. Parking je bio u samom centru naselja sa zgradama. Filip je podigao glavu i vidio ovu dvojicu i pomamio se. Počeo je da upire svom snagom, auto se treslo, a ja sam se grčila. Svršavala sam napokon. Nije izvadio kurac pa je unutra sve bilo klizavo. Hteo je da ga izvadi da bi svršio, ali nisam mu dala.

Stegla sam ga nogama i naterala da svrši u meni. Ona dvojica vani su bili u totalnoj ekstazi. Kada je Filip došao sebi, i otkotrljao se na svoje sedište, jedan od “navijača” proturio je glavu kroz prozor i zadivljeno posmatrao kako se Filipova sperma sleva iz mene. Uhvatio me je za sisu i upitao: – ” Šta trebamo mi da uradimo za isto ovo? ”

Nasmejala sam se, jer sam znala da je za mene ova noć tek počela…

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt