ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna”

Nasmejala sam se u sebi, eksirala pice, ostavila novac na šanku ispod čase i napustila klub.

Nekoliko sati kasnije, rulja je počela da se razilazi. Sačekala sam, jer sam znala da on nece jos. Ulica se stisala, a ja sam izvadila mobitel i izgasila ga. Izula sam štikle i slomila potpeticu na jednoj. Lagano sam krenula bosa, prema glavnom putu. Kad sam vec bila blizu izlaza na glavni put, automobil se zaustavio pokraj mene.

– Trebas prevoz? – upitao me je seksi šanker kroz otvoren prozor.

JACKPOT!!! – pobedonosno sam pomisila u sebi.

– Hvala ti, verovatno idemo u suprotnom pravcu, ali ako imas mobilni da mi pozoves taxi, bio bi moj heroj! -ljupko sam mu odgovorila stavivši ruku poviše prozora i blago se nagnuvnši prema njemu, da baci pogled na dekolte.

– Nema šanse da te pustim u ovo doba sa takijem, posebno kad si tako jebezovna … – Opa, zna znanje, pomislih. Ovo ce da ide lako.

– Hajde upadaj, nisam manijak. Zovem se Filip by the way.

– Anja, drago mi je, mada me je malo razočaralo sto nisi manijak.

Na tu moju opasku, znacajno je podigao obrvu.

– Nisam manijak, ali dovešću te do vrhunca obećavam.

Nasmejala sam se, obišla auto i sela na mesto suvozača. Pogled mu je pao na moje štikle u rukama; – Nezgoda, a? – upitao je.

– Ne, slomila sam sšiklu u nadi da ces mi stati i zajamciti vrhunac.

Gledali smo se pohotno, znajuci da smo odlučili jos u klubu da cemo se pojebati.

Stisnuo je papucicu za gas i krenuo. Vozio je ludački, što nam je jos podiglo adrenalin.

– Smijem li da pušim u autu- upitala sam.

– Naravno. Sve sto poželiš …

– Odvezala sam pojas, nagnula se ka njemu i zavukla ruke u traperice. Docekao me je ukrućen. Polako sam ga milovala, dok nisam osetila da isprekidano diše. Kad sam se sagla i stavila ga pohotno u usta, smanjio je gas. Vozio je skoz polako, radi naše bezbednosti. Kada je zaustavio auto (radi semafora, predpostavljam) gurnula sam ga do kraja u grlo. Uhvatio me je za glavu i gurao prema dole. Bio je blizu da svrši. Izgleda da smo predugo stajali na sred raskrsnice, jer smo začuli trubu drugog auta. Buduci da je bilo jako kasno ( Ili jako rano, kako se uzme), nije skoro uopšte bilo auta na ulici. Izbacio je ruku kroz prozor i mahao vozaču iza nas da prođe. U tom drugom autu bila su dva frajera koja su nas prošla, ali kad su videli šta radimo, uz skripu guma, vratili su se u rikverc. Stajali su pored nas autom i navijali. Nije me bilo briga, a Filipa je to očigledno dodatno napalilo. Svršio je obilno u moja usta, a ja sam sa slašću progutala vrelu tečnost.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt