ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna”

“Moj muž je brat mom sinu i on to naravno ne zna :). Sa svekrom sam u vezi mnogo prije nego sam ikako upoznala njegovog sina, tj mog sadašnjeg muža.

Onaj koga ja ustvari volim i za koga moje srce kuca je moj svekar. Imala sam 17 godina kada smo se upoznali, 23 godine je stariji od mene ali meni to nikada nije smetalo. Izuzetno je bogat i uticajan, stoga nije smio da se razvede, mora glumiti dobrog muža i brižnog oca zbog javnosti.

Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena, nego kao njegova snaja, žena njegovo sina. Nije bilo drugog načina i pristala sam. Zaposlio me kao svoju sekretaricu i super nam je, već 8 godina živimo kao muž i žena, samo to niko ne zna.

Moj “muž” i moja “svekrva” su nas juče baš obradovali jer su postali “najvrjedniji radnici u firmi” za prošlu godinu. Naime, firma svake godine šalje 2 najvrjednija radnika na krstarenje mediteranom koje traje petnaest dana. Naravno sve je naštimano samo kako bismo uživali u mjesecu kada moj voljeni i ja slavimo 10 godina naše sretne u uspješne veze… 10. decembar je dan kada su se naši pogledi sreli, kada smo postali jedno.”

BONUS ISPOVEST:

 

DOHVATIO ME U AUTU: Osetila sam svaki milimetar njegovog tela,spustio se između mojih nogu!

 

Na posao sam isla uredno svaki dan, jer je banula direktorova žena, po svemu sudeci nacuvsi price o meni. Da bi otklonili svaku sumnju, direktor i ja se nismo “poznavali”.

U hotelu sam morala da se ponašam pristojno, upravo zbog supruge koja me je kao detektiv pratila u stopu. Vani je bilo sve manje muskaraca preko kojih vec nisam prešla.

Postajalo mi je dosadno, tu u tom malom gradicu na Jadranskoj obali.

Odlučila sam da to vece odem na veceru vani, a posle malo da prosvrljam po klubovima ne bih li nasla neki novi komad za moju vec napacenu ribicu. Nejebica me je ubijala vise od vrucina i umora zajedno.

Obukla sam tesnu svetlucavo crnu haljinu, brutalno kratku, i obula vrtoglavo visoke sandale na tanku stiklu. Kosu sam zavezala u nemarni rep, našminkala se malo jače da bih imala bolju masku za pohod.

Još u pristojno neko doba, dok jos ljudi ima na ulici, nisam naišla ni na kakvog komada vrednog moje pažnje. Uglavnom su bili svi u parovima, tako da sam čak na sekund pomislila da se izjebem s nekim na kratko u nekom toaletu. Ali bila sam previše pohlepna, trebalo mi je nešto sto ce da me puni celu noc.

Kada sam pomislila da mi je noc uveliko “pukla”, odlučila sam da odem u jedan klub zatvorenog tipa na jos jedno pice. Klub je bio krcat, ali balavurdije. Pomislila sam da se svemir zajebava sa mnom. Muzika je treštala, neki tehno ritam parao je moždane ćelije. Klinci su skakali oko mene zaluđeni muzikom, a ja sam htela da se okrenem i odem. Međutim, krajičkom oka ugledah sankera u moru napaljenih klinkica. Bio je mlad , sigurno 5-6 godina mlađi od mene, sto mi se nije sviđalo, ali bio je komad. Istetoviran, vitak, dobro građen, ali me je privukla njegova brada. Otkidam na muškarce sa bradom i tu nema pomoći.

Jedva sam se progurala do šanka i to sam stala na sami kraj, pored nekog ulaza verovatno za magacin. Stajala sam tu citavu večnost, osećajući se kako neka teta, prestara naspram 20-ogodisnjih klinkica i prenapucana u odnosu na njihove teksas sorceve i kratke majicice. Posmatrala sam ih znatizeljno, prisećajući se mojih dana u tim godinama. Neko me je dodirnuo za ruku, pa sam se trgla. Sanker je rukama gestikulirao u fazonu : -“ša pijes?”

– Viski! -dreknula sam, pokazijuci prstima “dupli”. Potvrdno sam klimnula glavom kad mi je pokazao kofu sa ledom.

Onako “sankerski” mahinalno, stavio je času na sank, nasmejao se usputno i otkrio veličanstvene rupice na obrazima. Dok sam ja vlazila dole, on se vec vratio na svoju poziciju, šarmirajuci devojčice koje su plazile za njim, nadajući se da će baš neku od njih odvuci kuci nocas.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt