ISPOVEST: "Zamišljala sam ga baš ovakvog" – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Zamišljala sam ga baš ovakvog”

-Koju, smijala se i gledala me pravo u oči.

-Da ti vidim izbliza grudi, da ih pomirišem i malo pomazim.

-Pa pokušajte, tu sam vam na dohvat ruke.

Poljubio sam je u obraz, a zatim privio uz sebe. Stavio sam joj ruku na grudi i za par sekundi već je bradavica bila u mojim prstima.Zažmirila je i prepustila se. Skinuo sam joj majicu i grudnjak, ljubio sise i odveo do trosjeda u uglu velike kancelarije. Imao sam namjeru da joj skinem i helanke i gaćice istovremeno i nije se opirala. Pičkica joj je bila lijepa, mala i uredno izbrijana. Pomilovao sam je, a zatim sočno poljubio. Izvila se i uz jak uzdah mi stavila dlan na vidno dignut kurac. Oslobodio sam ga i zaklatio njim tik ispred njenog lica.

-Kako je debo i lijep.Jednom sam slušala mamu i komšinicu kako su vas komentarisale. Zamišljala sam ga ovakvog baš, procrvkutala je. Naše maženje ubrzo je prešlo u pozu 69. Prodirao sam jezikom duboku u nju, grickala mi je i ljubila glavić i počela ga uvlačiti u usta.

-Debeo je jako, ostajem bez vazduha.

-Ne brini zlato, građen je baš po tvojoj mjeri.

Pičkica joj je bila sočna i vrela. Osjetio sam kako joj pulsira. Nježno sam joj raširio i zadigao noge i glavićem počeo trljati o vlažnu pičkicu. Prodirao sam lagano i nježno. Ubacio sam ga do pola, a zatim do jaja. Ponovio sam to još tri puta i izvukao ga.

-Je li strašno, upitao sam.

-Mnogo je veći nego u mog muža. Imala sam pogrešnu predstavu o ljudima vaše dobi.

Nastavio sam je jebati sve jače i žešće. Uhvatio sam ritam, sedam puta sam joj zabijao jako, osmi put lakše i tako dobrih dete minuta. Okrenuo sam je i položio četveronoške. Pomilovao sam joj procvjetalu pičkicu i nabio ga jako otpozadi. Nabijao sam ga sve jače i jače i osjetio da je pred vrhuncem. Izvijala se , dahtala i govorila mi ono čemu se ni malo nisam nadao.

-Jebite me jako i dugo. Još jače , neka mi pičkica otekne. Ovakav seks još nisam doživjela, gorim, osjetim glavić duboko u sebi.

-O ovome sam razmišlajo mjesecima , godinama. Koliko sam puta ovako jebao ženu, zamišljajući tebe, hvalisao sam se.

A onda je Snježana eksplodirala, grčeći se i izvijajući svoju lijepu guzu.

-Svršavaaaaaaaaaaaaaaaaam, nabijajte još jače, gnječite mi sise, jebite me nemilosrdno. Svršavala je i tresla se.

Položio sam je da legne, ne vadeći kurac iz nje. Ležala je na stomaku, a nogice je provukla između mojih. Ležao sam kao stari pastuv na mladoj ždrijebici, pritiskao joj leđa i u rukama držao male čvrste sise. U tom položaju me maksimalno stegla, sojetio sam svu toplotu i čari njene mlade pičkice. Nisam želio još da svršim, taktizirao sam i jebao je čas jako i silovito, čas polako i veoma nježno.

-Sad me nabijajte jako, najjače što možete. Osjetim jaja na guzi, izluđuje me. Evo opet svršavammmmmmm, majko mila.

Položio sam je nakon toga na lijevi bok, podigao desnu nogu i klečeći ušao ponovo u vlažno carstvo. To je poza u kojoj doživljavam najljepše trenutke. Jebao sam je jako i gledao kako mala vrela pičkica prima stari debeli kurac. Lijevom rukom sam je milovao po klitiću, desnu joj zavukao među guzove, dodirujući čmar. Bila je u mojim kandžama, jebao sam je sve jače i jače. Male tvrde sise su vibrirale, žmirila je i otvorenih usta disala sve jače.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt