Tetka ja više ne mogu da dr**m na tebe moram te p***bati – IV Dio – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Tetka ja više ne mogu da dr**m na tebe moram te p***bati – IV Dio

Kada me je videla da sam dosao upitala me je sto nisam sedeo i gledo film,ma reko tetka dosadno mi je a i da vidim sta ti radis,dosao sam i stao iza nje kurac mi je tacno gledao u njen potiljak, stavio sam ruke na njena ramena i poceo da je lagano kao masiram rekla je da znas da mi bas prija nastavio ako ti nije tesko! Nastavio sam,a kurac mi je hteo puci,a ona nije ni slutila sta joj se sprema iza ledja vec je uzivala u masazi i muzla kravu! Ivadio sam kurac iz gaca i odlucio da krenem u napad pa sta bude,ruke sam polako spustao ka njenom vrat,i onda ih naglo spustio ispod njene bluze naglo na dole uvativsi obadvema rukama njene sise,sada sam bio siguran da nema brushalter! Momentalno se trgla i izukla mi ruke! Jesi li ti normalan sta to radis i okrenula se i ugledala moju ogromnu tvrdu kurcinu u punoj snazi! Zanemela je dal zbog velicine kurca dal sto sam ga izvadio,mislim da je pre zbog ovog prvog! Rekla je sta ti je ja te nisam zvala da me jebes vec da dodjes da ubijemo dosadu! Da ali sam ja doso da te jebem a ne da ubijam dosadu! Sta ti je tebi je sperma udarila u glavu! Jeste tetka hocu da te jebem! Ma daj sta ti je jesili poludeo ja sam ti tetka,pa sta opet hocu!

Dal si normalan pitala me je pa to nesmem raditi mi smo familija! Ma daj bre tetka ko da ce neko znati! Sta kao nece ako se procuje najebali smo,ma ne dolazis u obzir! Stavi ga u gace i pravicu se kao da nista nisam videla! Pa tetka zar ces tek tako moci da zaboravis ovakav kurac! Tetka nema sanse da ga stavljam ovako tvrdog,ako neces da ga primis posto kazes da si mi tetka ajde onda bar i moj pomuzi,to nije greh! ! Pa dobro to moze ali da obecas da niko nece saznati! Uvatila ga je u ruku onako sedeci i pocela lagano da ga drka,vikao sam joj to,samo tako ajde,aaaaaaaaa. . . . . . . . . . . . . . . . .

Rekla je samo da niko ne sazna,ma daj bre tetka opusti se krave ne znaju da govore,videlo se da ga zeli ali da se boji,ajde stavi ga malo u usta da osetim tvoj jezik,ajde tetka,joj nesmem bojim se,ma ajde bre,uvatio sam kitu i stavio joj pocela je da ga umetnicki pusi odma sam video da zna znanje,pocela je tako dobro da ga pusi,osetio sam da cu da svrsim,drzala ga je cvrsto u ruci i tusirala svoje lice i usta mojom spermom,uzivala je ali se bojala! Uzela je posle kurac i sa njim ugurala svu spermu u usta i progutala je! Obuko sam sorc i otisli smo u kucu! Legla je na krevet ,a ja odma pored nje! Uvatio sam je za sisu i lagano poceo da je mesim preko bluze rekavsi joj tetka ja moram i hocu da te jebem! Ma ne dolazi u obzir da li si ti normalan! ?

Neznam ni sta mi bi da ti popusim! Znam ja tetka sta ti bi! Zelja tetka za kurcem eto sta ti bi pa ono jest mali necu da te lazem kad je tako,volela bi i ja da mozes da me jebes ali mogu majka da ti budem a jos sam ti plus i tetka,i jos nedaj boze ako se ovi sad vrate sa pijace i zateknu nas ili neko dozna! Ma daj bre tetka niko nece saznati obecavam,a ti ih okreni da vidimo kad ce da dodju! Ustala je i okrenula tecu da vidi kao jel su prodali sve i kad ce kao kuci,a za to vreme sam ja ustao i stao joj iza ledja i poceo da joj mesim ogromne sise! Sada se nije opirala toliko i prepustila mi se,razkovcao sam joj bluzu i skinuo joj je a ona nije mogla da se buni jer je pricala sa tecom.

Prekinula je,sise su bile ogomne kao i sto sam ih zamisljao,bile su malo mljitavije jer je vec bila skoro u pozamasnim godinama ali boze moj i takve bile su dobre! Sake su mi bile pune sa njenim sisama,lagano sam ih mesio i tako sam se suzbio uz tetku tako da je opet osetila cvrstinu moje kurcine na njenom dupetu ,uvatila me je jednom rukom za kurac i pocela da se okrece ka meni i da ga lagano vadi iz sorca,izvadila ga je i krenula da sedne taman je htela da ga ponovo stavi u usta i da krene ponovo da ga pusi,ali joj nisam dao rekao sam joj tetka dosta pusenja za danas sad ocu malo jebanja,nije nista rekla ali se nije ni bunila skinuo sam joj suknju i gace koje koje su bile prikladno njenim godinama nista sexy,obicne bele bubrezare ispod kojih se krila neverovatno velika rundava tetkina pica koja je bila okvasena sokovima tetkine pice!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt