UŽIVAO SAM SA KOMŠINICOM DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO: Oduševljena je bila mojom povećom 'alatkom' – Ispovesti
Ispovesti

UŽIVAO SAM SA KOMŠINICOM DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO: Oduševljena je bila mojom povećom ‘alatkom’

Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193cm i oko 120kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta žena sam promenio što će reći da imam nekog iskustva.

Nisam od onih što imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reći da sam oženjen i imam 3 dece. Žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi ali bog me je podario povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko centimetra i koja širina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana živi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20 godina starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Međutim kreće korona i svi ko u zatvoru počne komšiluk jeli da se druži, roštilji, čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muž je klasičan alkos od jutra do sutra što nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nešto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlično zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

I tako se zaređa par puta do te večeri kad smo ostali samo ja komšija Jovan njegova žena komšinice Nina i još jedan komšija nebitan za ovu priču. Ninin muž je vec mortus pijan, drugi komsija ide da spava, a moja žena uveliko u dubokom snu. Ode i taj drugi komšija da spava ja kao krenem da pomognem komšinici da rasklonimo i kad se sagla po neke čaše primetim da je obukla haljinicu neku crnu usku do kolena ali kako se sagla tako je ispala butina sa čipkom one, znači nosi one čarapice sa čipkom odmah sam se našalio.

I kao ubacimo stvari na zajedničku terasu tu već kreće konkretnije češanje uz mene i bezobrazni pogledi. Pošto se komšo Jovan ubio morao sam mu pomoći da se popne na prvi sprat, prilikom ulaska u stan spustio sam ga na krevet i kako sam mu skinuo cipele, čuo sam ono jače disanje kao kad zaspete i ubrzo i hrkanje. Nina je stajala na vratima od te njihove sobe i samo je povukla kratku suknju na gore i okrenula mi to prelepo matoro dupe. U tom momentu sam se napalio al opet onaj osećaj možda se ovaj probudi, a žena mi je preko puta.

-Ma jedan je život- rekoh i krenuo sam ka njoj uhvatio je za kosu povukao ka dole i počeo da je ljubim po vratu. Ušli smo u kuhinju. Izvukla je jednu stolicu ispod trpezariskog stola i kolenom desne noge naslonila na nju dok joj je druga bila na zemlji. Prelepo dupe zategnuto sa crnim čarapama na čipku, ne znam da li me više to palilo ili što joj muž hrče na 4 metra od nas. Izvadio sam ga i polako glavićem prešao preko njene mokre vagine.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt