Seko maštam o tebi, sad ću te je**t – Page 6 of 7 – Ispovesti
IspovestiVIDEO

Seko maštam o tebi, sad ću te je**t

Ja i dalje vrtim glavom ni sam neznam zasto jer to mi je oduvek bila zelja, oduvek sam zeleo da je jebem, oduvek sam zamisljao da je jebem.

– Jebi me molim te, ponovo rece.

Ne… i dalje vrtim glavom. Spustam se na nju i ljubim je u usta, ne nesmemo dalje, moramo da svrsimo odmah. Silazim sa nje ljubim joj grudi i bradavice i ponovo uvlacim prst u njenu picku. Ulazim u nju i trljam joj klitoris dok je uzimam u zagrljaj i opet ljubim. Gledam je u oci i ponovo govorim, ne smemo, a tako bih voleo. Ona ponovo rukom dosegnu do mog kurca i poce da ga drka. Moji prsti i njena saka su radili sve brze i brze.

– Jel bi voleo, jel bi voleo ponavljala je.

– Da tako bih voleo da te jebem… da te jebem.

U trenutku kada je ona pocela da svrsava ja sam izbacio prvi mlaz sperme. Nisam prestajao da pokrecem svoje prste, a ni ona svoju saku. Dahcemo i svrsavamo toliko glasno da su nas sigurno culi svi koji su se zategli na hodniku i ispod terase. Svrsavamo dugo, ruka mi je sva mokra od njenih sokova dok spricam spermu u pravcu koji ona diktira svojom rukom. Ljubimo se i pocinjemo polako da se umirujemo. Znam da nikada nisam izbacio vise sperme i nikada nisam doziveo duzi i jaci orgazam nego sada. Mazimo jedno drugo i gledamo se oci. Nikada nisam ovako svrsila govori mi. Klimam glavom i ponovo je ljubim…

Jos jednom smo ubrzo ponovili ovu slatku igru i na gotovo identican nacin svrsili. U medjuvremenu je i kisa prestala tako da smo otisli na plazu. Vise i nismo morali da glumimo par, jednostavno smo to i bili. Grlili smo se i mazili na svakom koraku i dugo i socno ljubili. Rekla je da mi veceras zeli prirediti iznenadjenje. U jednom trenutku me je ponovo zagolicala dilema da li radimo pravu stvar, ali i sam pogled na njene usne i obline mi nije davao vremena da vise uopste razmisljam o toj dilemi vec samo o tome da li da se jebemo ili ne, jer sam se uverio da ona to zeli.

Uvece na moju zalost rekla mi je da se tusiramo posebno, prvo ja pa potom ona. Sve vreme sam ocekivao da udje i da mi se pridruzi ali uzalud. Kada sam izasao nag iz kupatila sa poludignutim kurcem ona okrenu glavu na stranu i rece mi nemoj da hodas tako ispred sestre obuci nesto.

Bio sam prilicno iznenadjen ali sam je poslusao i obukao uske bokserice. Ona udje u kupatilo a ja ostah i dalje zatecen. Ubrzo sam shvatio da je to mozda jos jedna njena igra i ja upalivsi lampu i zatvarajuci venecijanere na prozorima, zavalih se na krevet ocekujuci dalji ishod. Posle petnaestak minuta izadje iz kupatila. Na sebi je imala svileni bade mantil nezavezan oko struka tako da sam joj jasno video crni seksi cipkani ves. Kurac je odmah poceo da mi reaguje. Polako mi je prilazila mesajuci bokovima. Gledao sam u nju sirom otvorenih ociju sa blago otvorenim ustima. Stala je pokraj kreveta i polako skinula bademantil i odbaci ga na pod.

Presla je lagano rukama od grudi preko struka do guze i blago se izvi napred kao da se proteze. Onda leze na krevet do mene. Bili smo podlakteni na stranu i okrenuti jedno prema drugom. Pridje i poljubi me u usta, kratko.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt