Seko maštam o tebi, sad ću te je**t – Ispovesti
IspovestiVIDEO

Seko maštam o tebi, sad ću te je**t

Mislim da svako ima zvezdu svojih seksualnih fantazija od najranije mladosti. Neke od tih zvezda vremenom izblede i zaborave se, a neke se utisnu duboko i ma koliko se trudili da ih potisnemo one se u najdubljim fantazijama ponovo radjaju. Vise se i ne secam kada je ona postala moja zvezda, cinimi se oduvek je to bila i kako je vreme prolazilo ona je bila sve prisutnija u mojim fantazijama tako i kada sam bivao u razlicitim seksualnim polozajima sa razlicitim partnerkama uvek sam video nju i zamisljao samo nju. Kada sam imao 14 ona je imala 19 i bila je riba ipo ali u tom periodu to je bila velika razlika, pre svega fizicka. Sada sa 20 njenih 25 bi mi tako legle, a mislim i njoj, fizicke razlike i nema.

Oboje smo visoki, vitki, crnokosi, moja kratka a njena duga. Svi su nam uvek govorili i veoma lepi, tako da nikada nismo imali problema sa suprotnim polovima. Mogli smo da imamo svakog koga smo pozeleli, i imali smo. Nasuprot mom atletskom telu ni njeno nije bilo nista manje atletsko samo sa izrazenim zenskim atributima. Prelepe grudi, jaka trica, zategnut stomacic, guza i bokovi kao da su delo nekog vajara, a noge vitke i duge. Sigurno se nebi postidela da se nadje negde rame uz rame sa najlepsim misicama, glumicama, pevacicama. Oduvek smo se lepo slagali i razumeli, pogotovo sada kada smo oboje bili, moglo bi se reci odrasli ljudi. I bili smo dosta slicni i strasno smo licili jedno na drugo, kao, kao brat i sestra. Nazalost to smo i bili.

Bila je svesna svoje lepote i svojih atributa i nije se libila isticati ih. Od tesnih farmerki i majicica, preko raskosnih dekoltisanih toaleta do raznoraznih minica, sorcica i biciklistickih pantalonica. Kada je bila bez decka, a mnogo puta i kada je imala stalnu vezu volela je da izlazi samnom. Voleo sam da osetim njen dah kada mi nesto sapuce, voleo sam kada se nasloni grudima na mene, a najvise od svega sam voleo jednu njenu naviku koja joj je ostala od malena do danasnjih dana. A to je, da kada je nesto posebno srecna i zadovoljna ima obicaj da me poljubi pravo u usta. Secam se da mi je ranije bilo neprijatno a sada sam uzivao u tome i uzvracao joj poljubac trudeci se da u tom kratkom delicu sekunde sto bolje osetim njene socne usne. Dosta cesto sam joj priredjivao neka prijatna iznenadjenja i poklanjao neke sitnice kako bih dobio nagradu. I dobijao sam je i to u zadnje vreme sve cesce. Kratko ali jako jako slatko zadovoljstvo.

Voleo sam da je fotografisem i u kompjuteru imam na stotine njenih slika. I ona je to u zadnje vreme sve vise volela tako da cim bih uzeo aparat u ruke ona bi pocela da mi pozira u stilu pravih modela. Posle par slika na kojima je napucila usne saljuci mi poljubac i na moju zalost samo jednu na kojoj je stavila ruke na svoje grudi imao sam jaku zelju da je slikam u takvim nekim pozama ali nisam imao hrabrosti da joj tako nesto predlozim. Jedva sam cekao letovanje koje smo planirali jos tokom zime gde cu obogatiti svoju kolekciju sa slikama u kostimu i bikiniju, a potajno sam prizeljkivao ako budem imao srece i u donjem vesu. Imao sam sasvim pristojan seksualni zivot ali posle samo par odnosa sa istom devojkom zasitio bih se i u narednim prilika bih uvek zamisljao nju, samo nju i tako u nedogled. Prilikom svojih najmracnijim fantazija pregledao sam njene fotografije i … masturbirao.

U zadnje vreme mi je sve islo na ruku sto se nje tice, tako je bilo i u vezi letovanja. Nebitne su okolnosti do kojih je to doslo jer sam u svemu tome dosta sam kumovao ali na letovanje u Grcku smo krenuli nas dvoje sami, kolima. Ona nije imala nista protiv cak joj je bilo i drago, a sto se mene tice to sam zeleo vise od svega. Za fotografisanje sam bio naoruzan maksimalno. Poneo sam jos tri memorijske kartice za digitalni aparat i jos tokom puta sam je fotografisao kada bi ona vozila ili kada smo pravili pauze. Primetio sam da joj to bas prija, kao da je uzbudjeje kada je gledam kroz objektiv. U putu je sve bilo ok, lepo smo stigli i lepo se smestili u predivnom apartmanu sa francuskim lezajem sa pogledom na pucinu.

Rekla je da joj ne smeta da spavamo zajedno jer krevet je ionako prevelik. A meni, meni ne samo da mi nije smetalo nego sam bio presrecan ali se ipak trudio da to sakrijem, jer sam razmisljao da ce mi se tako mozda ukazati veca sansa da je uslikam u donjem rublju. Na moje veliko iznenadjenje, odmah posle smestaja kada smo seli da popijemo kaficu i pice, predlozila mi je nesto sto mi se u prvi mah ucinilo cudnim.

– Znas, dosadili su mi raznorazni tipovi koji mi se nabacuju tako da bih ovo letovanje zelela da provedem opusteno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt