Kresnuo sam tetku, maminu sestru, vrelu penzionerku – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kresnuo sam tetku, maminu sestru, vrelu penzionerku

-Evo tetkić završio sam leđa i noge, sve je namazano, koža je sve upila.
-Dobro, odgovori tetka i okrenu se na leđa. Bljesnuše prelijepe grudi, sa krupnim tamnim bradavicama. Ovaj put krenuh od čela. Išao sam sve niže i niže i upitah je- I grudi?
-Samo maži sve po redu, nisam odavno ovako lješkarila i uživala. Nema na meni ništa što već nisi vidio.

Zna tetka i da si bio mangup, a i sada si, poznam ti po manirima.
Dok sam joj masirao grudi sjeo sam pored nje. Prešao sam na stomak i brzo stigao do ruba gaćica. Podvukoh ih ispod gume i osjetih da me bockaju kratke dlačice.
-Izvini, nije mi se dalo, a nije mi danas ni termin za to dole sređivanje. Sutra ću. Osjetih prstima usmine, pa skrenuh desno, a potom i lijevo do prepona.

I to je bilo sve sa našom pričom. Zaćutali smo se i predali dodirima i atmosferi u apartmanu.
Tetkina svilenkasta koža ostvarivala je prelijep kontakt sa jagodicama mojih prstiju i dlanovima. Njeno tijelo, iako u osmoj deceniji, odisalo je njegovanim izgledom , mirisom i bojom. Granice više nisu postojale.

Ponavljao sam mazanje po istim namazanim mjestima, ponavljao sam najviše grudi, stomak, prepone, butine. Ležala je na leđima opuštena i mirna. Ćutala je, žmirila, jedino ju je disanje odavalo. I blago razmicanje nogu, da li instiktivno ili namjerno, nisam mogao spoznati razliku.

Pridiže se na laktove, svuče mi šorc i povuče glavić mog kurca ka sebi. Željela je da ga osjeti jezikom , usnama, nepcem. Poslušno sam joj priuštio to zadovoljstvo, a nakon minut-dva sam i ja jezikom ispitao okus i slast njene kraljice pičke.

I dalje smo ćutali. Jezici nisu pričali, zanimali su se, njen za anatomiju sestrićevog debelog kurca. Moj za klitoris i usmine tetkine pičke.
Razumijeli smo se idealno. Jezikom joj uz trbuh dođoh do bradavica, jeknula je blago. A onda nam se jezici isprepletoše.

I dok smo se ljubili klečao sam joj među nogama, tetka me je držala za kurac i lagano povlačila ka sebi. Glavić je ljubio njene usmine, bili su idealan spoj.
-Uđi u mene, jebi me, kruniši ovo veče, rekla je, a ja sam nježno, kao u tek stasalu djevojku ulazio i uživao.

Kada me je obuhvatila nogama i rukama znao sam da joj je prelijepo.
-Jebi me dugo, jebi me cijelu noć, željna sam dobrog kurca, rekla mi je bezobrazno na uho.
-Pička ti je vruća i slatka kao da si tek maturirala srednju školu. Fantastično se jebeš tetka, rekoh joj.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt