ISPOVEST: Sestra moje supruge – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Sestra moje supruge

samo je rekla DA budi iskren molim te,pitao sam je za gacice u vrecici ona je rekla zar si ih nasao??rekao sam da jesam otvorio sam ih mirisao lizao mazao sokove po mom kurcu i da sam svrsio nekoliko puta poslije toga zamisljajuci je.nestrpljivo sam cekao poruku od nje!!

Dosla mi je slika istih gacica koje su bile potpuno mokre rekao sam daaa to su te gacice, rekla mi je upravo sam ih skinula sa sebe,vidis kako su mokre kao onu noć ja sam joj izbezumljeno napisao

Svrsit cu ona je napisala svrsavaaaaam i jaaaaa!!

I rekla mi je nakon par min laku noc cuvaj,tajnu ne igraj se i izbrisi chat, ja sam tu noc drkao jos 2 puta na sve ove rijeci i sliku njenih gacica dovodilo me do iznemoglosti.i nismo pisali nakon toga par nedjelja dok me nije njeg suprug pozvao da me pita da li mogu odvesti Elmu u Sarajevo kod ljekara vodila je djete na kontrolu,rekao sam da to nikad nije bio problem da cu je odvesti.On je dovezao do nas pili smo kafu jutarnju i do tada se nismo vidjeli zbog obaveza.

Inace oni imaju svoj stan u Sarajevu tako da smo smo planirali ako budemo morali duze cekati na pregled otici u stan odmoriti pa doci na termin.

U putu nismo mnogo pricali zezali smo mališu koji je imao 4 god Elma se ponasala sasvim normalno kao da se nista nije dogodilo.

Dosli smo gore obavili pregled i ona je predlozila da odemo do stana da malo provjetri 1 sat i idemo nazad kuci reko ok .

Dosli smo ja sam je posmatrao kako guzelja po stanu mali se umorio i zaspao kao,beba poceo sam da se prisjecam detalja i tako mi se digo kurac da sam nakon 5 min otisao u toalet da ga drkam jer nisam imao snage ni hrabrosti reci bilo sta.

Usao sam u kupatilo i ostavio vrata otkljucana svjesno jer ako nesto pozeli ucice sama u toalet.

Poneo sam telefon da se pomognem pornicima i dolazi mi poruka od nje,ako radis ono sto mislim hajde da se pomognemo i poslala sliku ruke u gacicama.

Odmah sam izasao i stvarno sjedi i ruka joj je bila u hlacama i blago se pomjerala,nista nisam rekao prisao sam joj pogledao iz bliza u oci i krenuo da je poljubim samo je zatvorila oci i rukom koja je bila u gacicama uhvatila moju bradu i vidio sam da je sva ruka mokra od sokova sa njene picke, uzeo sam,njene prste lizao ih da ona glada i pitala me jeli to taj miris i okus od onu vece ,rekao sam da to je miris tvoje pickice koju zelim zivotom.

Ttad je svukla gacice i rekla mi je usrecime kao sto si usrecio moju sestru onu vece, spustio sam glavu u njeno medunozje predivno izbrijana pickica vec sva vlazna cekala je moj kurac i poceo sam da je lizem guram joj jezik u pickicu tako je divno jecala cvilila izustila je gotov sam svrsila mi je na usnama toliko je bila mokra brisala je sokove plahtom, rekao sam joj okreni se hocu da te jebem kao tvoju seku

samo je rekla razvali me molim teeeee

usao sam samo sa glavicem u njemu pikicu samo je izustila jaooo kako je debeo ohhh covjece jel moguce ahhhhh molim te stavi ga cjelog moliiiiim teee.

Njezno sam ga gurnuo do jaja i ponovo izvadio i stavio pocela je da svrsava ponovo rekla je

-ovooo nisam mislila da postoji uopsteee.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt