ISPOVEST: Moja bivša susjeda Jasna – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja bivša susjeda Jasna

– Sviđa ti se? – pitala me.

– D. . . da. . . jako. . . – odgovrio sam ja.

Nastavila je, a onda je krenula da mi skida šorts. Povukla ga je, a ispred nje je iskočio moj kurac, prosečne dužine, ali malo veće debljine.

– Mmmmm. . . Lepo izgleda. . . – mazno je rekla.

Nastavila je da ga drka, a meni se činilo da ću svršiti svakog trenutka. Spustila je svoje usne na njega. Ljubila mi je glavić, lizala ga, a onda ga polako uzela u usta. Nestajao je centimetar po centimetar u njenim ustima, a ja sam drhato kao pod elektrošokovima. Uvlačila ga je sve brže u usta i bilo je pitanje trenutka kada ću svršiti. Trudio sam se da odložim to, koliko god mogu, ali je eksplozija bila neizbežna. Svršavao sam u njenim ustima, a ona je sve skupljala. Kada sam se ispraznio, uzela je čašu, srknula gutljaj votke i sve progutala.

– Izvini. – jedva sam izustio.

– Nema potrebe da se izvinjavaš, volim to. – reče smejući se.

Prišla je, poljubila me u obraz, i reče da ima još toga da se odradi. Skinula je majicu, a ja sam buljio kao hipnotisan. I danas tvrdim, to su najlepše sise koje sam kada video! Jaka četvorka, skoro petica, sa malim areolama i nabreklim bradavicama. Tu nije bio kraj. Krenula je da skida trenerku, polako, ali sigurno, a za njom i gaćice. Srce mi je ludački udaralo kada sam video njenu mačkicu. Nije bila sveže obrijana, ali mi to nije bilo bitno.

– Dođi. . . dodirni šta god želiš. . . – tiho mi kaza.

Prilazio sam joj, dok mi se kurac dizao ponovo. Poljubili smo se, a moja ruka je bila na njenim sisama. Bile su predivne. Stiskao sam ih sve jače, čupkao bradavice, a zatim sam spustio i svoje usne na njih. Bio sam kao dete koje u rukama ima omiljenu igračku. Polako sam spustio ruku do njene pičkice. Usmerila me je na svoj klit. Mazio sam ga i masirao, a onda sam umočio prste u nju. Bila je mokra, vrela, uska. . . Nabijala se na moj prst, pa na još jedan. Blago me odgurnula i rekla da sednem na krevet. Poslušao sam je. Za mnom se i ona popela na krevet, opkoračila me, namestila moj kurac na ulaz u svoju pičkicu i lagano krenula da se spušta na njega. Na glaviću sam osetio vrelinu njene ribice. Ubrzo su i njeni sokići počeli da se slivaju niz njega. Nabijala se sve jače, a ja sam molio boga da izdržim što duže. Ljubio sam njene sise, mesio ih, pa spuštao ruke na njenu guzu. Stisnuo bih je jako i kontrolisao njeno nabijanje na moj kurac. Nisam više mogao da izdržim, samo sam joj rekao da sam gotov. Munjevito je sisla sa mog kurca i spustila se dole. Sperma je štrcnula po njenom licu, sisama. . . Bili smo oboje zadihani, a ja sam tek tada postao svestan da neko od mojih roditelja može banuti u sobu. Brzo smo se sredili, a ja sam je pogledao i rekao:

– Izvini, sigurno nisi uživala koliko i ja. . .

– Ne budi smešan, sex mi je bio potreban. Ne znam da li je ovo trebalo da se desi, ali bilo je lepo.

Prišla mi je i opet me poljubila.

– Hajde, sredi malo ovde. ja idem, pa ćemo se videti sutra.

Ispratio sam je, sredio sobu i legao. Naravno, nisam dugo mogao oka da sklopim, samo sam razmišljao o onome što se desilo.

U nedelju smo, pre Jasninog odlaska za Beograd, ponovili “druženje”. Isto smo uradili i pre samog njihovog odlaska za Novi Zeland. Tada sam je prvi put oralno zadovoljio. Od tada je prošlo 17 godina, ona se udala, a ja oženio. Ipak, i danas, kada se vidimo (a to je svake treće-četvrte godine), prisetimo se starih dana. I uvek bude jako lepo. . .

BONUS:

https://ispo-vesti.info/2023/06/15/21174/

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt