Volim ženu,ali ženinoj sestri nisam oprostio – II dio – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Volim ženu,ali ženinoj sestri nisam oprostio – II dio

– DAAA!! odgovorila je.Uhvatila je desnom rukom njen desni guz,okrenula se prema meni dok sam ja nastavio da je nabijam.Gledala me je.

– SVRŠI U MENE! NABIJ GA DO JAJA! HAJDE GORANE,SVRŠIII!

Nije stigla da završi rečenicu a orgazam ju je već tresao.Nije mogla da dođe do vazduha.Na tu njenu reakciju meni se pomutilo pred očima.Sperma je želela očajnički napolje.Nabio sam ga još par puta i počeo da izbacujem u mlazevima lepljivu spermu.Kurac mi poskakivao kao besan u njenoj vlažnoj vagini.Natankovao sam je.Sve joj stalo.Bila je srećna zbog toga.I ja sam.Sada sam ja bio taj koji želeo bebu možda više nego Dragana.Skroz me opčinila.Zaljubljen sam.Otišli smo zajedno da se tuširamo.Obukli se i seli.

– Šta ćemo da radimo danas ceo dan? pitao sam.

– Šta god poželiš,odgovorila je.

Related Articles

– Hoćemo do Beograda? U delta sitiju ima kuglana.Bio sam tamo par puta,strava je.Taman da malo prošetamo.Ako nas neko vidi ovde biće sumnjivo,rekao sam.

– Super! Nisam bila tamo.Kad misliš da krenemo? pitala je.

– Što se mene tiče može odmah,odgovorio sam.

– Važi.

Seli smo u auto i krenuli put Beograda. Slušali smo muziku.Dragana me celo vreme mazila po kosi a ja njoj milovao koleno.Bili smo zaljubljeni i srećni.Oboje.Uz put sam razmišljao kako da zadržim Ivanu i Draganu. Moj život više nije i nemože biti isti.Želeo sam ih obe.Bile su deo mog života. Neraskidivi deo…

Volim ženu,ali ženinoj sestri nisam oprostio – I dio

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/10/21/22180/

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt