Ne znam šta mi se dešava u zadnje vreme! Sviđa mi se sin od djevera… – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam šta mi se dešava u zadnje vreme! Sviđa mi se sin od djevera…

“Daaj samo malko da ti je polizem tako mokru, samo malko!”

” Bezi bre, iznervirao si me!” i nemoj slucajno da si me pipnuo, idi u wc pa ga izdrkaj!” dever je usao u sobu jos jednom da nam pozeli laku noc, a posebno mojoj zeni.

“Laku noc snajka, nadam se da ces lepo spavati u mom krevetu.”

Brzo sam zaspao onako umoran i pijan. Bilo je oko 2. Jako toplo napolju. Otvorili smo terasu i malo vrata od sobe da napravimo promaju. On je spavao u drugoj sobi na trosedu. Ne znam koliko dugo sam spavao, ali me probudila glavobolja i cudni zvukovi. Moja Sanja nije bila u krevetu. vrata sobe su bila zatvorena, a terasa otvorena. Čuo sam neko mumlanje i uzdahe i pljeskanje, kao kad udaris po guzi. Pribrao sam se i polako izasao na terasu. Dosao do vrata njegove sobe i imao sta da vidim i da cujem! Upaljena lampa, sve se videlo, a vrata odskrinuta. virio sam i gledao ih. On je sedeo na fotelji, go, rasirenih i podignutih nogu. Moja zena je klecala, gola, lizala mu guzu i jaja i drkala mu ogroman kurac. mozda 2 puta veci od mog. ogroman! Kriv malo i sa velikim glavicem. Moj je mozda oko 15, 16 i ima mali glavic, ali njegov je bio cudo. Drzao je za glavu i za kosu i gurao je i stezao.

“Tooo, snajkaaa, lizi mi jaja, lizi mi buljuu! uuuh.” ona se gusila.

“Tise, malo budalo cuce nas”

“Nece, spava, pijan, lizi kurac deveru, je l dobar kurac, a?”

“jJoj, jeste, najbolji, extra ti je kurcina! hoces stalno da ti pusim i da me jebes? hoces li?” molila ga je moja zena, a on joj je gurao glavu na kurac i medju velika jaja.

“Njusi mi jaja snajka, lizi bulju deveru, sad ce dever da ti pocepa cupavu picku kurvinsku!”

“Oooh, devere, ja sam tvoja kurvica, daj mi ga molim te.”

“Pusi kurac snajka. lizi ga taaakooo!”

“Daa, lupaj me kurcem po faci, mmmm.” on je ustao i drzao je i dalje za kosu i poceo da je lupa po faci, da ga trlja o lice i o vrat moje zene. bila je sva mokra i balava od njega. Ggledao sam, virio sa terase i slusao kako njegov veliki kurac pleska po faci moje zene.
“Jebe li te jos ko kurvo?” pitao ju je, a ja sam jedva cekao da cujem odgovor.

“Daaa, jebu meee, jos dvojica, al ti imas najbolji kurac, mmmm…ooh.” rekla je i nastavila da mu dudla i drka, i masira jaja.

“Ko te jebe snajka, pricaj, ko te jebe?”

“Jebe me gazda i jedan njegov prijatelj.” odgovorila mu je dok je trljala njegov nabrekli kurac sa ogromnim glavicem o facu.
“Zajedno?”

“Daa, ponekad zajedno.”

“Gde te jebu, u kancelartiji?”

“Daa, i u motelu, i nekad u sumi, u kolima, na haubi, daaaj mi kurac u picku molim te, jebii mee!”

“Dodji vamo, uza zid.” gledao sam i pizdeo. Meni nije htela da da danima, a sad je moj brat od tetke razvaljuje. I plus matori gazda od 52 godine i njegov ortak. Brate, strasno. Moja sanja je stavila ruke na zid i okrenula se da gleda sta ce dever da joj radi. On joj je rasirio picku i guzu i nabio facu u guzove, pljuvao je i samarao joj guzove.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt