ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – Zadnji dio – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – Zadnji dio

Legla se na haubu, a ja sam joj podigao noge. Počeo sam ju ulaziti u nju sve jače i cijelo vrijeme sam ju gledao u oči, a ona je grizla usnu. Uskoro je počela svršavati i ubrzo je squirtala po meni. Činilo mi se kao da je ovaj put bilo jače nego prošli put. Nastavio sam ju jebat dok sam joj se igrao sa sisama i stipkao bradavice. Na svaki stisak sam osjetio da joj se pičkica stišće, a ja sam ju jebao sve jače. Nekoliko puta je svršila po meni. Izvadio sam kurac i prolazio po pičkici i krenuo sam prema šupku, ali je rekla da će to biti neki drugi put.

Opet sam ušao u nju i krenuo ju sve jače jebati i osjetio sam da je blizu svršavanja, ali sam i bio i ja. Rekao sam joj da ću joj uskoro napuniti pičkicu i taman sam osjetio kako je nakon te rečenice počela svršavat i u tom trenutku sam joj napunio pičkicu. Već sam svojoj curi napunio pičkicu, ali ova pičkica je bila nešto posebno. Ona je ostala ležati na haubi, a ja sam ležao na njoj. Vidio sam da je uživala.

Nakon nekog vremena smo se obukli i uputili prema sali. Došli smo među zadnjima i svima rekli da smo se izgubili. Nakon toga je Mira rodila i više se nismo seksali. Ostaje mi žao što ju nisam jebao u šupak, ali barem sam napunio tu pičkicu koju sam godinama htio napuniti.

Imamo još za tebe…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt