MARINA”IMAM 37 GODINA RAZVEDENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU” – Ispovesti
Zanimljivosti

MARINA”IMAM 37 GODINA RAZVEDENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

Interesi:

Moj smisao života je postići savršenstvo na sve moguće načine za sebe. Crtanje je moj hobi. Volim crtati uz ugodnu glazbu. Crtanje mi pomaže da se opustim, čujem vlastite misli, odmaknem se od svakodnevnih poslova. I također, bavim se sportom. Svako jutro počinjem trčanjem u parku. Posjećujem teretanu 3 puta tjedno, a vježbanje u teretani pomaže mi ne samo da ostanem u formi, već me i razveseli. U slobodno vrijeme volim šetati prirodom, gradom ili posjećivati ​​kulturna događanja. Navečer prije spavanja mogu pogledati zanimljiv film ili pročitati dobru knjigu. Ne bojim se isprobavati nove stvari i uvijek nešto naučim.

Samoopis:

Odrasla sam u obitelji s visokim obiteljskim vrijednostima i, vjerojatno, otkako sam počela živjeti sama, ozbiljna veza i život u paru s voljenim muškarcem postala je moja jedina želja i namjera. U meni se bore dva osjećaja: strast i razboritost, i ja znam kako usrećiti osobu, ali znam i kako ne izgubiti svoju tajanstvenost i odnose uvijek hranim živim emocijama. Ja sam romantična, iskrena, ljubazna i odgovorna osoba. Slobodno mi se javi pa ćemo započeti topao razgovor… i možda smislimo nešto sjajno?

Marina traži:

Trebam muškarca koji mi može pružiti nezaboravne emocije u našem partnerstvu! Želim pronaći ljubaznog, samodostatnog, iskrenog, pouzdanog muškarca koji može biti odgovoran za svoju ženu i obitelj, koji zna balansirati između ozbiljnosti i zabave.

UKOLIKO ZELITE POTRAŽITE ME NA STRANICI RAZUZDANE MAME

BONUS ISPOVEST: 

 

https://ispo-vesti.info/2023/05/31/21025/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt