Dugo nisam zadovoljena – I dio – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Dugo nisam zadovoljena – I dio

Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje. Sad je vrisnula “čakiiiii”, i stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac……..

Zatim se vratila kraj mene. Počeo sam da je ljubim uvalivši joj jezik duboko u grlo na šta je ona uzvraćala spuštajući svoju ruku na mene i lagano me češkajući po stomaku i spuštajući se prema mom šorcu jer sam i ja imao šorc na sebi.Uvukla mi je ruku u šorc i zgrabila me za kurac a svo vreme je stenjala i uzdisala sve glasnije jer smo bili sami pa je i mogla tako. Počela je da me stiska za kurac i da ga navlači povremeno mi mazeći i jaja.

Kad sam ja video koliko voli kurac i ja sam svoju ruku sa sisa polako počeo spuštati prema njenim butinama koje su bile skroz otvorene, došao sam do šorca i lagano odigao gumu na njemu i zavukao ruku unutra prešavši preko stomačića kojeg je prekrivao i napipao sam početak pičke tj došao sam do klitorisa. Iznad pičke sam osetio mali čupavi žbun a okolo sam osetio da je bila obrijana, što se meni jako svidelo. Kliću sam palcem malo pomazio i bez velikog čekanja zavukao joj prst u pičku. Vrisnula je. Počeo sam da joj jebem pičku sa prstom a ubacio sam joj još jedan prst u nju. To ju je izludelo jer sam osetio sve jači stisak njene ruke na svom kurcu i polako je počelo da me boli. Vrtela je dupetom, a među nogama kao da joj je poplava bila. Samo je ponavljala, čaki razvali mi pičku, čaki razvali mi pičku. Ja sam je na te reči još sočnije ljubio.

Primetio sam da koliko se fina pravila kad smo pričali ponekad o seksu kao prijatelji da voli da koristi vruće reči i da nije tako fina u samom činu seksa što je mene samo još jače zagrijalo jer mi je kraj mene bila žena u koju sam jako zaljubljen…Počeo sam je ljubiti po licu, spuštajući se po vratu, malo sa jedne strane, malo sa druge, ljubeći je u uho, vrhom jezika i već uzavrelim dahom po vanjskom delu cuclajući jo ušnu resicu tj donji deo uha još uvek joj drkajući pičku prstima. Nastavio sam je ljubiti po grudima uzimajući joj malo jednu bradavicu u usta malo drugu, cuclajući ih ustima, povremeno ih uhvatim između gornjih i donjih zuba i vrhom jezika prelazivši po njina gurkajući ih levo desno, napred nazad.Disala je sve dublje i teže. Ponavljala je, želim te među nogama, moja pizdurina te treba. Rekao sam joj da ću je rado uslužiti.

Premestio sam joj se među noge još ih više raširivši. Ali nisam joj prešao na pičku jer sam rešio da je još malo izluđujem, ako je to uopšte moguće jer se videlo da je željna kurca i dobre jebačine, a ja sam hteo da to duže traje jer je dobra predigra veoma važna. Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina od kolena pa prema pički, kad bi došao blizu pičke samo bih je poljubio i malo liznuo. Zatim bi se premestio usnama na drugu nogu i od kolena krenuo da je ljubim prema pički a istovremeno je lizajući od kolena prema pički.

Zatim se malo odigla od kreveta i ja sam je pogledao, zgrabila me je za kosu i premestila mi glavu na samu pičku i rekla da me želi na pički i da više ne može da izdrži. Rekla je da obožava lizanje i da joj pojedem pičku koliko je uzbuđena bila. Držala me je za kosu i glavu mi sve više nabijala na pizdurinu kako ju je ona zvala u trenutcima napaljenosti. Krenuo sam da joj cuclam klitoris, sad je već počela glasno da uzdiše a skoro i da vrišti. Ponovio sam ono sa bradavicama kad sam joj nežno u ustima između zuba uhvatio klitoris i nežno ga vrhom jezika gurkao levo desno, dok sam istovremeno uvukao prvo jedan pa onda i drugi prst u njenu već sokovima natopljenu picu, to ju je toliko izludelo da je odigla guzove i tako mi nabijala pičku na lice i trljala je po mom licu. Svidelo mi se to umivanje pičkinim sokovima po mom licu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt